ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αυτά Είναι τα 5 Χρώματα που Χρειάζεστε για να Κάνετε το Σπίτι σας… Χαρούμενο!

Αυτά Είναι τα 5 Χρώματα που Χρειάζεστε για να Κάνετε το Σπίτι σας… Χαρούμενο!

Θα γνωρίζετε πως τα χρώματα μπορούν να επηρεάσουν την διάθεσή σας και να αποτελέσουν μια αντανάκλαση της προσωπικότητάς σας. 

Έχετε αναρωτηθεί, όμως, ποια είναι τα ιδανικά χρώματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας για να το κάνετε πιο... χαρούμενο;

Κίτρινο Αν ψάχνετε το χρώμα που θα σας ανεβάσει την διάθεση περισσότερο από όλα τα άλλα, τότε ψάχνετε για το κίτρινο. Το κίτρινο δημιουργεί μια ιδιαίτερα χαρούμενη και φιλική διάθεση – λέγεται, μάλιστα, πως η παρουσία του έχει την ικανότητα να απελευθερώνει σεροτονίνη, έναν νευροδιαβιβαστή που συμβάλει στην αίσθηση της ευτυχίας. Ανοιχτό ή σκούρο, είναι σίγουρο πως το κίτρινο είναι από τα χρώματα που θα κάνει τον χώρο σας να φαίνεται πιο ζωντανός , σε όποιο δωμάτιο και να το χρησιμοποιήσετε. Μια ιδιαίτερα όμορφη προσέγγιση είναι να αναδείξετε μερικές κίτρινες αποχρώσεις σε γκρι φόντο.

Πράσινο Οι χαλαρωτικές και γαλήνιες αποχρώσεις του πράσινου, είναι σίγουρο πως δεν θα σας απογοητεύσουν αν αποφασίσετε να το χρησιμοποιήσετε στον χώρο σας. Το πράσινο μιμείται την φύση. Οι απαλές του μορφές συμβάλουν πολύ θετικά στην συγκέντρωση και την ηρεμία, ενώ οι πιο σκούρες δίνουν ιδιαίτερα θετική ενέργεια στον χώρο. Γενικά, είναι ιδανικό για να «ενώσετε» τον εσωτερικό σας χώρο με την θέα του πράσινου που ενδεχομένως φαίνεται από το παράθυρό σας. Αν έχετε κήπο, αντλήστε από αυτόν έμπνευση για να επιλέξετε αποχρώσεις.

Μπλε Το μπλε είναι ένα ιδιαίτερα ήρεμο και γαλήνιο ακόμα και ακόμα και στις πιο έντονες μορφές του θεωρείται πως λειτουργεί θετικά για το μυαλό και το σώμα. Το μπλε συμβολίζει την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση και όσοι το επιλέγουν θεωρούνται ιδιαίτερα αξιόπιστοι. Έχει παρατηρηθεί πως οι άνθρωποι που εργάζονται σε χώρους που κυριαρχεί το μπλε είναι πιο παραγωγικοί, καθώς παραμένουν ήρεμοι και συγκεντρωμένοι. Το μπλε είναι ιδανικό για το μπάνιο, το γραφείο και το υπνοδωμάτιο. Χρησιμοποιήστε το σε συνδυασμό με μια θερμή απόχρωση για να προσθέσετε «ζεστασιά» στον χώρο.

Ροζ Το ροζ είναι η επιλογή των ανθρώπων που τους χαρακτηρίζει η ευγένεια και η γενναιοδωρία.  Το απαλό ροζ αντανακλά ζεστασιά και ευαισθησία και είναι επίσης το χρώμα του ρομαντισμού και της αισθαντικότητας. Το ζωηρό ροζ, από την άλλη, σηματοδοτεί την αισιοδοξία για τη ζωή. Είναι διασκεδαστικό, ενεργητικό και εμπνευστικό. Το ροζ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χώρους όπως το καθιστικό, τη τραπεζαρία και τα υπνοδωμάτια. Προτιμήστε το αν ο χώρος σας έχει μεγάλα παράθυρα και πολύ φυσικό φως.

Κόκκινο Το τολμηρό και «σίγουρο» κόκκινο είναι μια θαρραλέα επιλογή. Οι έρευνες δείχνουν πως αυξάνει τον καρδιακό ρυθμό και παρακινεί τα συναισθήματα. Είναι, λοιπόν, ιδανικό για ιδιαίτερα δραστήριους ιδιοκτήτες που ζουν σε έντονους ρυθμούς. Το κόκκινο δημιουργεί χώρους που είναι «ζωντανοί» και φιλόξενοί, ενώ παράλληλα δημιουργεί την αίσθηση της ζεστασιάς, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες. Επειδή είναι ιδιαίτερα έντονο, μπορείτε να το «σπάσετε» αν το εντάξετε σε κάποιο μοτίβο, ώστε να κάνετε τον χώρο πιο ήρεμο, χωρίς να χάσει την ζωντάνια του.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video