ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

3 και 4 Δεκεμβρίου οι εκλογές στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Το Σάββατο 2, την Κυριακή 3 και την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Όπως ανακοινώθηκε στη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΘ, οι εκλογές θα διενεργηθούν σε χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Ήδη συγκροτήθηκε η Εκλογική Επιτροπή, όπως ορίζει ο νέος νόμος, ενώ προωθήθηκαν και οι ενέργειες δημοσιότητας για τη διαδικασία (δημοσιεύσεις σε εφημερίδες).

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης, στις εκλογές θα πρέπει να συμμετέχουν τα δυνατόν περισσότερα μέλη του Επιμελητηρίου, προκειμένου να είναι ακόμη πιο ισχυρή και αντιπροσωπευτική η νέα διοίκηση. «Παράλληλα θα ήθελα να κάνω έκκληση σε όλους τους υποψηφίους να συγκροτηθεί φέτος ενιαίο ψηφοδέλτιο. Όλοι όσοι θέλουμε να διεκδικήσουμε την εκλογή μας έχουμε πιστεύω ένα κοινό στοιχείο: θέλουμε να προσφέρουμε. Και το κοινό αυτό στοιχείο είναι πολύ πιο ισχυρό από οποιοδήποτε άλλο μας χωρίζει. Γιατί τα θέματα του Επιμελητηρίου και τα προβλήματα των επαγγελματιών δεν έχουν κομματικά χρώματα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ζορπίδης.

Στις εκλογές δικαίωμα ψήφου έχουν 14.925 επαγγελματίες και 29.586 προερχόμενοι από τον χώρο της παροχής υπηρεσιών, που είναι εγγεγραμμένα μέλη του ΕΕΘ. Στις εκλογές του Δεκεμβρίου θα εκλέξουν 51 μέλη του ΔΣ.

Η συνεδρίαση άρχισε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής, στη μνήμη του Αλέξ. Αναστασιάδη, μέλους του ΔΣ του ΕΕΘ, που απεβίωσε την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ το Σώμα διαβίβασε τα θερμά συλλυπητήρια στον γραμματέα του Χρήστο Νικολόπουλο, για το θάνατο του πατέρα του.

Ο Πρόεδρος του ΕΕΘ, στη διάρκεια της συνεδρίασης ενημέρωσε τους συμβούλους για τη συνάντηση των φορέων της πόλης με τον πρωθυπουργό, στην οποία συμμετείχε αλλά και για τις ενέργειες στις οποίες προχώρησε η διοίκηση τον τελευταίο μήνα. «Η συνάντηση ήταν απογοητευτική. Του ζήτησα να προχωρήσει στην θέσπιση του ακατάσχετου επιχειρηματικού λογαριασμού, που είχε εξαγγείλει στην ομιλία του πέρυσι. Απάντησε ότι θα το θέσει στην Τρόικα, κάτι που το θεωρώ απαράδεκτο», τόνισε ο κ. Ζορπίδης.

Επίσης, έγινε ενημέρωσε για τη συμμετοχή του ΕΕΘ στη φετινή ΔΕΘ, που θα είναι εξαιρετικά αναβαθμισμένη, καθώς υπάρχουν πολλές συμμετοχές μελών (έχουν εξαντληθεί τα σταντς στα Περίπτερα 8 και 9), ενώ θα διοργανωθούν σημαντικές εκδηλώσεις.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video