ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ξεκίνησε το Πικ Νικ Urban Festival

Ξεκίνησε το Πικ Νικ Urban Festival

Αρχίζει να συκγεντρώνεται ο κόσμος στη Ρωμαϊκή Αγορά για να συμμετέχει σε ένα πρωτότυπο πικ νικ που συμβαίνει κάθε Σεπτέμβριο τα τελευταία 6 χρόνια στην πόλη.

Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία ώστε μικροί και μεγάλοι να απολαύσουν έναν από τους ωραιότερους ανοιχτούς χώρους της Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα του Πικ Νικ Urban Festival έχει δύο βασικούς άξονες: τη μουσική και τον κινηματογράφο.

Απόψε τη σκηνή ανοίγουν οι Yako Trio, η μουσική συνύπαρξη τριών νέων παιδιών που συνδέουν την παραδοσιακή ελληνική μουσική με την τζαζ ενώ στη συνέχεια, ο Βασίλης Πετρίδης με τους Γκαϊλέ, παρουσιάζουν στο κοινό ένα μοναδικό κράμα παραδοσιακού, ρεμπέτικου και έντεχνου ήχου.

Την Πέμπτη, 31 Αυγούστου, στη σκηνή του ΠΙΚ-ΝΙΚ ανεβαίνουν λίγο μετά τις 19.00 οι πολλά υποσχόμενοι Cheek By Jowl, ένα αγγλόφωνο funk rock συγκρότημα με blues-soul στοιχεία και επιρροές από τη παγκόσμια pop σκηνή και τους ακολουθεί η Elinna, που παρουσιάζει την πρώτη προσωπική της δουλειά, σε ύφος indie rock και blues. Την Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου, τελευταία ημέρα του φετινού ΠΙΚ-ΝΙΚ, ο Δημήτρης Μπασλάμ ανεβαίνει στη σκηνή του ΠΙΚ-ΝΙΚ παρέα με τους μουσικούς του για να αφηγηθεί τις αγαπημένες μελωδικές ιστορίες του ενώ το μουσικό κλείσιμο της φετινής διοργάνωσης, αναλαμβάνουν οι Caja Secreta, υποσχόμενοι ένα αξέχαστο ταξίδι στον κόσμο της flamenco μουσικής, μέσα από τις μουσικές τους.

Από το πρόγραμμα του ΠΙΚ-ΝΙΚ δε λείπει βέβαια ούτε φέτος η ενότητα των ταινιών μικρού μήκους. Το Animasyros, το διεθνές φεστιβάλ ταινιών animation της Σύρου, συμπληρώνει φέτος τα δέκα του χρόνια και λίγο πριν την επετειακή του διοργάνωση, έρχεται στη Ρωμαϊκή Αγορά και φέρνει μαζί του κάποιες από τις ταινίες μικρού μήκους που διακρίθηκαν στις διοργανώσεις του τα τελευταία χρόνια.

Το ΠΙΚ-ΝΙΚ όμως είναι πέρα από τα άλλα, για τρεις ημέρες, και το πιο ξεχωριστό θερινό σινεμά της πόλης. Φέτος, στην μεγάλη οθόνη του, παρουσιάζονται τρεις μοναδικές ταινίες των τελευταίων χρόνων, που ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους. Την Τετάρτη 30/8, το πρόγραμμα του ΠΙΚ-ΝΙΚ ανοίγει το LaLaLand, μία ιστορία αγάπης για εκείνους που ονειρεύονται, τη ταινία που μάγεψε με τις εικόνες και την μουσική της ενώ κατέκτησε και το φετινό Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

Ενώ το πρόγραμμα συνεχίζεται την Πέμπτη 31/8, με την εύθυμη και συγκινητική ιστορία του Captain Fantastic, ενός πατέρα αποφασισμένου να μεγαλώσει τα έξι παιδιά του με σωματικά και πνευματικά αντισυμβατικό τρόπο και κλείνει την Παρασκευή 1/9 με ένα ταξίδι στο πιο μαγικό ξενοδοχείο όλων των εποχών, το Grand Budapest Hotel! O Ο αινιγματικός κ. Μουσταφά, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, αφηγείται την ιστορία του, τη τελευταία βραδιά του ΠΙΚ-ΝΙΚ στη Ρωμαϊκή Αγορά και για να την ακούσεις.. δε χρειάζεται να πας μακριά!

Το πιο ξεχωριστό καλοκαιρινό ραντεβού της Θεσσαλονίκης, έρχεται στο τέλος του Αυγούστου, για έκτη χρονιά, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και πάντα σε συνεργασία με την Εφορία Αρχαιοτήτων Θεσσαλονίκης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ
Τετάρτη 30/8
19.00 Yako Trio
20.00 Βασίλης Πετρίδης και οι Γκαϊλέ
21.00 Ταινίες μικρού μήκους [επιμέλεια του Animasyros]
21.15 LaLaLand

Πέμπτη 31/8
19.00 Cheek by Jowl
20.00 Elinna
21.00 Ταινίες μικρού μήκους [επιμέλεια του Animasyros]
21.15 Captain Fantastic

Παρασκευή 1/9
19.00 Δημήτρης Μπασλάμ
20.00 Caja Secreta
21.00 Ταινίες μικρού μήκους [επιμέλεια του Animasyros]
21.30 Grand Budapest Hotel

Είσοδος: 3 ευρώ

Θ.Δ.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video