ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μητσοτάκης: Η προστασία του περιβάλλοντος απαιτεί σχεδιασμό, όχι επικοινωνιακή διαχείριση

Ξεχωριστή αναφορά σε όσους δοκιμάζονται τις τελευταίες ημέρες από τις πυρκαγιές, αλλά και στους πυροσβέστες, έκανε στο μήνυμά του για τον Δεκαπενταύγουστο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης, παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία για την Κοίμηση της Θεοτόκου, στη Μονή Αγίας Τριάδας, στο Ακρωτήρι Χανίων και στη συνέχεια έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Οι Έλληνες αντλούμε δύναμη από την πίστη μας στην Παναγία. Αυτή η πίστη μας έχει κρατήσει όρθιους σε δύσκολες στιγμές και αποτελεί διαχρονικό στοιχείο της εθνικής μας ταυτότητας.

Είναι, όμως, και μια δύσκολη μέρα για την πατρίδα μας. Ανήμερα της Παναγίας η σκέψη μας είναι σε όλους αυτούς που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές όλες αυτές τις μέρες.

Στους ανθρώπους που βλέπουν με απόγνωση τις περιουσίες τους να καταστρέφονται. Στους πυροσβέστες που δίνουν με γενναιότητα και προσωπική αυτοθυσία τη μάχη, από γη και αέρα, για να αντιμετωπίσουν τα πύρινα μέτωπα. Στους εθελοντές που επιλέγουν την προστασία του δάσους από την απόδραση στις παραλίες.

Δεν είναι σήμερα η κατάλληλη στιγμή να αποδοθούν ευθύνες. Άλλωστε οι πολίτες γνωρίζουν καλύτερα πότε το Κράτος κάνει καλά τη δουλειά του και πότε όχι… Η προστασία των περιουσιών των πολιτών, αλλά και του φυσικού περιβάλλοντος, αποτελούν πρωταρχική υποχρέωση του Κράτους.

Απαιτούν προσεχτικό σχεδιασμό και επιχειρησιακή ετοιμότητα. Όχι επικοινωνιακή διαχείριση, ούτε μετάθεση ευθυνών. Αυτή τη σπουδαία μέρα για την Ορθοδοξία μας, εύχομαι χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες».




Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video