ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ιστορικό ρεκόρ ανόδου θερμοκρασίας τον Ιούλιο

Ιστορικό ρεκόρ ανόδου θερμοκρασίας τον Ιούλιο

Ο φετινός Ιούλιος ήταν ένας από τους θερμότερους μήνες που έχουν καταγραφεί στην ιστορία, σύμφωνα με δεδομένα της NASA. 

Συγκεκριμένα, ήταν στατιστικά παρόμοιος με τον Ιούλιο του 2016 και ένας από τους θερμότερους μήνες εδώ και 137 χρόνια που υπάρχουν αρχεία, πίσω από τον Αύγουστο του 2016, που έθεσε το ρεκόρ για το θερμότερο μήνα στην ιστορία.

Ο περασμένος μήνας ήταν περίπου 0,83 βαθμούς Κελσίου θερμότερος από τη μέση θερμοκρασία του Ιουλίου κατά την περίοδο 1951-1980. Μόνο τον Ιούλιο του 2016 εμφανίστηκε παρόμοια υψηλή θερμοκρασία 0,82 ° C ενώ όλοι οι προηγούμενοι μήνες του Ιουλίου ήταν περισσότερο από 0,1 βαθμό ψυχρότεροι, αναφέρει το δελτίο τύπου της NASA.

Ο Ιούλιος είναι συνήθως ο πιο ζεστός μήνας του πλανήτη κάθε χρόνο, και παρουσιάζει όλο και συχνότερα κύματα καύσωνα, πυρκαγιές και πλημμύρες, λόγω της παγκόσμιας υπερθέρμανσης. Τα φετινά κύματα καύσωνα και πυρκαγιές προκάλεσαν τεράστιες ζημιές στη Βρετανική Κολούμπια του Καναδά και τη νότια Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης φυσικά της Ελλάδας. Συνολικά, το 2017 εκτιμάται πως θα καταγραφεί ως το δεύτερο θερμότερο έτος στην ιστορία, μετά το 2016. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πλανήτης δεν έχει σημειώσει ψυχρότερο μήνα από το μέσο όρο, από τον Δεκέμβριο του 1984.

Η μηνιαία ανάλυση από την ομάδα GISS συγκεντρώνεται από διαθέσιμα στο κοινό δεδομένα που συλλέχθηκαν από περίπου 6.300 μετεωρολογικούς σταθμούς σε όλο τον κόσμο.

greenagenda.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video