ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μία πετυχημένη παράσταση επτά χρόνων στον Βόλο!

Μία πετυχημένη παράσταση επτά χρόνων στον Βόλο!

Τη διασκευασμένη σε τραγική κωμωδία νουβέλα του Νίκου Βασιλειάδη «Ο Συμβολαιογράφος» θα παρουσιάσει η Υρώ Μανέ, σε μια και μόνη παράσταση στο θέατρο «Αλώνι» του Αγίου Γεωργίου Νηλείας, στο Πήλιο, την Παρασκευή, στο πλαίσιο του καλοκαιρινού φεστιβάλ.

«Ο Συμβολαιογράφος» είναι μία απολογία και εξομολόγηση με σπαρακτική κορύφωση από την πρωταγωνίστρια, τη χήρα Ερασμία, που ερμηνεύει η σημαντική ηθοποιός, αλλά και ένας βαθιά συγκινητικός μονόλογος μιας γυναίκας που ζει σε λάθος χώρο και χρόνο.

Η Ερασμία μεγαλώνει τη μοναχοκόρη της κλεισμένη σε ένα περίπτερο, εγκλωβισμένη στα ήθη και τα έθιμα της μικρής επαρχιακής πόλης που ζει, μέχρι τη στιγμή που τη θλιβερή, μονότονη ζωή της, διακόπτει ο έρωτας. Το ερώτημα είναι αν τελικά η κοινωνια, μέσα στην οποία ζει, θα μπορέσει να ανεχτεί αυτόν τον έρωτα.

Το έργο -διασκευασμένο από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Καραμίχο- παρουσιάζεται για επτά συνεχή χρόνια από την Υρώ Μανέ.

Μιλώντας η ίδια στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για έναν ρόλο καταξίωσης, γι αυτό και το συνεχίζουμε για 7η χρονιά. Ο ρόλος είναι συγκλονιστικός και όπου δώσαμε παραστάσεις, ο κόσμος ανταποκρίθηκε και συγκινήθηκε, γιατί είναι η ιστορία της γυναίκας στη δεκαετία του '50, τότε που όλοι ήταν καταπιεσμένοι, ειδικά στην ελληνική επαρχία. Το έργο σκιαγραφεί ανάγλυφα την κοινωνία τού τότε και συγκρίνεται με τα δεδομένα του σήμερα. Αυτό και μόνο έχει κάνει το κοινό να το έχει αγκαλιάσει».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video