ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με ημιαυτόνομα οχήματα οι Ολυμπιακοί του 2020

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στο Τόκιο της Ιαπωνίας, η Toyota και η Lexus θα παρουσιάσουν μια ποικιλία ημιαυτόνομων οχημάτων.

Συγκεκριμένα με δηλώσεις του σε διεθνή μέσα ο Γενικός Διευθυντής της αυτοκινητοβιομηχανίας Ken Koibuchi επιβεβαίωσε αυτή την πληροφορία, δηλώνοντας ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει το ημιαυτόνομο σύστημα οδήγησης της επόμενης γενιάς που θα φέρουν τα μοντέλα της Toyota και της Lexus, καθώς και πρωτότυπα νέας τεχνολογίας, η οποία θα εισαχθεί αργότερα μέσα στη δεκαετία.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο λέγεται πως η ιαπωνική κυβέρνηση πιέζει τις αυτοκινητοβιομηχανίες να χαρτογραφήσουν τους δρόμους της χώρας, με τον Koibuchi να πιστεύει ότι οι περισσότερες οδικές αρτηρίες θα χαρτογραφηθούν εγκαίρως μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για τα ημιαυτόνομα οχήματα να ταξιδεύουν στους αυτοκινητόδρομους της χώρας με σχετικά μεγάλη ευκολία.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το ημιαυτόνομο σύστημα οδήγησης της επόμενης γενιάς της μάρκας, αναμένεται να αρχίσει να εμφανίζεται στα οχήματα της Toyota και της Lexus από το επόμενο έτος, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να μάθουμε περισσότερα για τις νέες τεχνολογίες πριν από το μεγάλο αθλητικό γεγονός.  


Μας κοινοποιήθηκε από το autotriti.gr

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video