ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΣΟΥΠΕΡ ΘΕΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ

Πλούσιο πρόγραμμα για τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού 

 

Χάρμα ιδέσθαι οι αυριανοί σούπερ σταρ στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.



Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού έλαβε μέρος τη Κυριακή στο τουρνουά της Α.Ε. Πολυκάστρου, στο οποίο συμμετείχαν επίσης ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης και ο Εθνικός Αξιούπολης. Τα παιδιά το χάρηκαν με τη ψυχή τους, καθώς μέσα σε ένα όμορφο ποδοσφαιρικό γήπεδο, και με καλό καιρό, φρόντισαν να χαρίσουν πλούσιο θέαμα στους ανθρώπους που παρευρέθηκαν.

Οι Παίδες του Σπύρου Ματεντζίδη δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα στους δύο αγώνες που έδωσαν με την Α.Ε. Πολυκάστρου και τον Εθνικό Αξιούπολης.
Με δύο τέρματα των Γιάννη Ζιούτα και Νίκου Μουτσουρίδη και ένα του Ανδριανού Πεπεγιάννη πήραν τη νίκη με 5-1.

Αν και έπαιξαν αμέσως και δεύτερο παιχνίδι, δε συνάντησαν προβλήματα και επιβλήθηκαν με 3-1 του Εθνικού Αξιούπολης με τον Νίκο Μουτσουρίδη να σημειώνει χατ-τρικ, και τον τερματοφύλακα Γιώργο Σμιάρη να αποκρούει πέναλτι.

Οι Προπαίδες δε τα κατάφεραν και γνώρισαν τρεις ήττες από ΑΕΠ, Εθνικό και Κρηστώνη.

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής το τμήμα Τζούνιορ του Σέβου Σεβαστόπουλου χωρίστηκε σε δύο ομάδες, βάσει της ώρας που έρχονται τα παιδιά στις προπονήσεις.

Και οι δύο ομάδες είχαν πολύ καλή απόδοση, βελτιώνονται χρόνο με το χρόνο, και δείχνουν πως ήρθε η ώρα για ακόμη πιο δυνατά τεστ.

Μαζική συμμετοχή και στα Προτζούνιορ της Ελένης Μουρατίδου. Τα περισσότερα παιδιά σε αυτό το τμήμα αγωνίζονται για πρώτη χρονιά φέτος, όμως δείχνουν το ταλέντο τους και με το παραπάνω.

Τέλος όμορφη παράσταση έδωσαν και τα Μπαμπίνι του Γιώργου Βέργου, που μαζί με τους άλλους μικρούς αθλητέων των υπολοίπων ομάδων, ήταν η ευχάριστη νότα των αγώνων!

Τη Κυριακή αναμένεται νέα εξόρμηση καθώς η άνοιξη έχει μπει για τα καλά, και τα σαββατοκύριακα από εδώ και πέρα θα είναι γεμάτα ποδόσφαιρο για τους λιλιπούτειους αθλητές του Κιλκισιακού.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video