ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ πηγή video: gnomiwebtv Kιλκίς
Kατάμεστο όπως άλλωστε αναμενόταν ήταν το Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς στην χθεσινή (Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017) πολιτική συγκέντρωση της ΝΔ στο Κιλκίς με ομιλήτρια την πρώην Υπουργό και Βουλευτή Α΄ Περιφερείας Αθηνών κ. ΘΕΟΔΩΡΑ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.

Ο χώρος του συνεδριακού απεδείχθη μικρός για να υποδεχθεί μια τόσο μεγάλη πολιτική προσωπικότητα που ξεπερνά τα στενά κομματικά δεδομένα ανεξαρτήτως του αν συμφωνείς ή όχι με την κ. Μπακογιάννη.
Κι αυτό γιατί η έμπειρη πολιτικός απέδειξε με την ομιλία της ότι όντως είναι εκ των μεγαλύτερων πολιτικών που υπηρετούν τη χώρα και αυτό δεν μπορεί κανείς να το παραγνωρίσει ή να μην το κατανοήσει.

Στην ομιλία της η κ. Μπακογιάννη άσκησε ιδιαίτερη κρτική στον ίδιο τον πρωθυπουργό και τόνισε ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να αναλάβει τα ηνία της χώρας για να την βγάλει από τον ολισθηρό δρόμο στον οποίο την έχει οδηγήσει η επικίνδυνη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Με οδηγό της τον αρχηγό ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και το στελεχιακό δυναμικό που απαρτίζει την ΝΔ σε όλα τα επίπεδα άσκησης πολιτικής για να βγει η Πατρίδα μας από την οικονομική ασφυξία και την κρίση.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video