ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Ομάδα Αγωγής Σταδιοδρομίας του 1ου Φιλίππειου Γυμνασίου Βέροιας συμμετέχει στο πρόγραμμα «F1 in Schools Ελλάδας 2016 - 2017»

Η Ομάδα Αγωγής Σταδιοδρομίας του 1ου Φιλίππειου Γυμνασίου Βέροιας συμμετέχει στο πρόγραμμα
«F1 in Schools Ελλάδας 2016 - 2017» (http://ift.tt/2n4071C) και θα λάβει μέρος στον προκριματικό αγώνα του προγράμματος που θα διεξαχθεί στην Αθήνα το Σάββατο 11-03-2017. Η ομάδα απαρτίζεται από τους εξής μαθητές: από την Γ’ Τάξη: 1)Στανκίδης Κωνσταντίνος, 2)Τσαγκαλίδης Στέλιος, 3)Φιλοσίδης Στέλιος, από την Β’ Τάξη: 1)Δάμιαλης Στέλιος, 2)Ζαμπελάκης
Μανώλης και από την Α’ Τάξη: 1)Δίπλας Μανώλης, 2)Δίπλας Παναγιώτης, 3)Τζικόπουλος Γιώργος. Υπεύθυνοι καθηγητές είναι οι: Κεβρεκίδης Ιωάννης, Κερασίδου Αικατερίνη, Τσαπρατζή Δροσιά και Δαμασιώτης Γιώργος.
Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου συγχαίρει τους μαθητές και τους υπεύθυνους καθηγητές για την συμμετοχή τους αυτή και τους εύχεται καλή επιτυχία! Ταυτόχρονα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά του χορηγούς της προσπάθειας αυτής, χωρίς την βοήθεια των οποίων η συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα ήταν αδύνατη. Και συγκεκριμένα:
1)την εταιρία Plexearth: Η Plexearth με έδρα την Αθήνα βασικός και μεγάλος χορηγός κάλυψε όλα τα έξοδα της ομάδας ,αγορά υλικών ,μετακίνησης και διαμονής (https://plexearth.com/)
2)την εταιρία Cnccat: Η Cnccat με έδρα την Αγία Βαρβάρα Ημαθίας που ανέλαβε την κατασκευή των οχημάτων που σχεδίασαν τα παιδια (http://Cnccat.com)
3)το «ΕΠΙΠΛΟ ΚΟΓΙΑΣ» του κ.Γιάννη Κόγια για την κοπή των υλικών (http://ift.tt/2nasrvO)
Για τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video