ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ !!!!!

H Αυγή ζητά την παραίτηση του Χρυσόγονου που είπε για Τσίπρα-Καρανίκα-Νοτοπούλου.

ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Η ΑΥΓΗ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΧΡΥΣΟΓΟΝΟ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ.

ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ.

ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΝΕΣΘΕ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ; ΑΝ ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΘΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΣΑΣ ΦΥΣΙΚΑ (ΤΟΝ ΣΚΙΕΡ) ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ.

 

 

Τη σκυτάλη από το Μαξίμου που ενοχλήθηκε από την κριτική του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πήρε ο αρθρογράφος της εφημερίδας Θανάσης Καρτερός: «Αν είστε σε λάθος κόμμα, διορθώστε το με μια κίνηση. Την οποία ξέρετε»

Σε νέα επίθεση κατά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Χρυσόγονου προχωρά η «Αυγή» μια ημέρα μετά τις δηλώσεις του κατά του Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο είπε ότι έχει να τον συναντήσει δύο χρόνια.

Μάλιστα ο κ. Χρυσόγονος επιφύλαξε ένα δηλητηριώδες «καρφί» για τον πρωθυπουργό δηλώνοντας στο ΣΚΑΪ ότι «προφανώς ενημερώνεται για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κυρία Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μαξίμου».

Σήμερα, Σάββατο, ο αρθρογράφος της «Αυγής» κάνει ένα βήμα παραπάνω από την ενόχληση που εξέφρασε το Μαξίμου ζητώντας εμμέσως πλην σαφώς την παραίτηση του κ. Χρυσόγονου από τη θέση του ευρωβουλευτή.

Ο κ. Καρτερός γράφει στο άρθρο του αρχικά - ευθυγραμμιζόμενος με την απάντηση του Μαξίμου ότι ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει τους συνομιλητές του από τα τηλεοπτικά πάνελ - ότι «δεν μ’ αρέσετε λοιπόν κ. Χρυσόγονε. Δεν μ΄αρέσει ο τρόπος που στέκεστε, ο τρόπος που μιλάτε, ο τρόπος που διασύρετε δημοσίως ανθρώπους-και δεν εννοώ τον Τσίπρα. Δεν μ αρέσει και ο τόπος-ο ΣΚΑΪ στον οποίο συχνάζετε και από τον οποίο κρίνετε και επικρίνετε κτλ…».

Κάνοντας, δε, ένα βήμα περισσότερο συμπληρώνει στο τέλος του άρθρου του: Δυστυχώς όμως εμείς δεν έχουμε την δυνατότητα να διορθώσουμε το λάθος που κάναμε στις ευρωεκλογές. Εσείς αντίθετα αν είστε σε λάθος κόμμα, με λάθος πρωθυπουργό, λάθος ανθρώπους στο Μαξίμου… διορθώστε τα όλα με μια κίνηση. Την οποία ξέρετε». 





























Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video