ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ Η ΨΑΛΙΔΑ ΣΕ ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Δημοσκόπηση Marc: Ανοίγει η ψαλίδα υπέρ ΝΔ - 15,4% μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

17,9% ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΔ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ.




Διαφορά 15,4 ποσοστιαίων μονάδων ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνει νέα δημοσκόπηση.

Συγκεκριμένα, σε γκάλοπ που διενήργησε η εταιρεία Marc για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», η Νέα Δημοκρατία έχει σαφές προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς συγκεντρώνει ποσοστό 30,5%, έναντι μόλις 15,1% του κυβερνώντος κόμματος.



Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, η διαφορά μεγαλώνει σταθερά, κάτι που οφείλεται στην απευθείας μετακίνηση ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ, ενώ πλέον 1 στους 2 πολίτες θέλει -για πρώτη φορά- κυβέρνηση με κορμό το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επίσης, 59,3% των αναποφάσιστων που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ δεν επιστρέφει στο κόμμα, ενώ σε ποσοστό 65% οι ερωτηθέντες είπαν πως ήταν λάθος το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Κούβα, προκειμένου να εκφωνήσει επικήδειο λόγο για τον ηγέτη της κουβανικής επανάστασης Φιντέλ Κάστρο. Σημαντικό είναι και το ότι ένα ποσοστό 67% από όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ κρίνει αρνητικά την πορεία της κυβέρνησης.  

Οσον αφορά στα άλλα κόμματα, η Χρυσή Αυγή διατηρεί σταθερά την τρίτη θέση με ποσοστό 6,74%, με το ίδιο ποσοστό όμως εμφανίζεται και το ΚΚΕ (6,74% δηλαδή), ενώ η Δημοκρατική Συμπαράταξη συγκεντρώνει ποσοστό 5,26%.
 


Στο 17,9% η διαφορά

Πάντως, διαφορά 17,9 ποσοσταίων μονάδων δίνει στη Νέα Δημοκρατία, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, και άλλη δημοσκόπηση, της εταιρείας TO THE POINT αυτή τη φορά, που δημοσιεύεται στην «Μακεδονία της Κυριακής».

Σύμφωνα με αυτή τη δημοσκόπηση, η ΝΔ λαμβάνει στην πρόθεση ψήφου 37,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ 20%, η Χρυσή Αυγή 9,9%, το ΚΚΕ 7,3%, η ΔΗ.ΣΥ.(ΠΑΣΟΚ) 4,7%, η Ενωση Κεντρώων 3,5%, το Ποτάμι 2,7% και οι ΑΝΕΛ 1,9%.

H δημοσκόπηση έγινε στις 4 περιφέρειες της Βόρειας Ελλάδας (Θράκης-Ανατολικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου).
 






















Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video