ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς


Δελτίο τύπου 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, όπως έχει οριστεί από τον ΟΗΕ η 3η Δεκεμβρίου, υποδέχτηκε τους ωφελουμένους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς μαζί με τους φροντιστές τους.

Η συνάντηση τους με τους μαθητές έγινε τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου, όπου οι ωφελούμενοι έπαιξαν το ολυμπιακό άθλημα «μπότσια» χειροκροτούμενοι και επευφημούμενοι από τους μαθητές για τις εύστοχες βολές τους. Ακολούθησαν μεικτοί αγώνες, οπότε είχαν και οι μαθητές του Γυμνασίου την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο άθλημα αλλά και να συναγωνιστούν μεταξύ τους και με τα παιδιά του Κέντρου.

Μια άλλη ομάδα μαθητών και ωφελούμενων συναντήθηκαν σε αίθουσα του σχολείου όπου πραγματοποιήθηκε το εργαστήριο γνωριμίας, επαφής και επικοινωνίας μεταξύ τους, με εμψυχώτρια την κοινωνική λειτουργό του Κέντρου κ. Τριανταφυλλίδου Γεωργία. Η ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε μας έκανε όλους να αποχαιρετιστούμε με χαμόγελο και με την υπόσχεση να ξαναβρεθούμε.

Οι μαθητές δήλωσαν ενθουσιασμένοι από αυτή την επαφή! Σίγουρα μπορούν να δουν τη διαφορετικότητα με άλλη ματιά μετά από αυτή την εμπειρία!



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video