ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Έκκληση για βοήθεια! «Στην Θεσσαλονίκη, οικογένεια Ελλήνων με δυο μωρά ζει σε παράγκα… χωρίς νερό και φως»!

«Μόλις επισκέφθηκα μια οικογένεια που βρίσκεται σε δραματική κατάσταση. Διάβασα μια έκκληση στο διαδίκτυο και επειδή μένω κοντά, ήθελα να πάω, να δω πρώτον αν αληθεύει, γιατί ακούγεται εξωπραγματικό, ακόμα και για την οικονομική κατάσταση που βιώνουν αυτή τη στιγμή οι Έλληνες.

Τέλοσπάντων, να μην σας κουράζω, πήγα, είδα και είναι όπως τα λένε.
Το σπίτι, ο Θεός να το κάνει σπίτι, είναι στην περιοχή του Φοίνικα Θεσσαλονίκης διπλά στο carrefour macedonia απέναντι από το βενζινάδικο BP, απέναντι από το ρέμα. Εκεί έχει μια παράγκα ξύλινη, φαίνεται από το βενζινάδικο…
Απέναντι μένει μια οικογένεια Ελλήνων με 2 μωρά χωρίς ρεύμα και νερό χωρίς τίποτα δηλαδή… Όποιος μπορεί να βοηθήσει από φαγητό, τρόφιμα, χρήματα η ότι μπορεί θα ήταν σημαντικό…
Η κατάσταση είναι φοβερή, το τηλέφωνο του πατέρα είναι το 6940127015 για αυτούς που έχουν αμφιβολίες ή θέλουν να μιλήσουν με τον ίδιο για πληροφορίες…
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας….
Υ.Γ. Όποιος μπορεί να κοινοποιήσει το κείμενο, θα ήταν σίγουρα μεγάλη βοήθεια…»
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
(ΦΩΤΟ από αρχείο)

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video