ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

1ο Πράσινο Φεστιβάλ Δήμου Νάουσας την Κυριακή 5 Ιουνίου, στο άλσος του Αγίου Νικολάου και στο δημοτικό πάρκο.

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας την Κυριακή 5 Ιουνίου, στο άλσος του Αγίου Νικολάου και στο δημοτικό πάρκο, διοργανώνει το «1ο Πράσινο Φεστιβάλ» στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος. Από τις 11:00 μέχρι τις 18:00, παιδιά και ενήλικες καλούνται να συμμετάσχουν σε μία σειρά από δράσεις με «πράσινο χαρακτήρα». Το πρόγραμμα εκδηλώσεων έχει
ως εξής:

· 11:00-12:00: Παρουσίαση βιβλίου ο «Φύλλος» από την κ. Σαλίμπα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη και διαδραστικό παιχνίδι στο Δημοτικό πάρκο Νάουσας.
· 12:00-13:00: Ποδηλατάδα στα μονοπάτια του άλσους του Αγίου Νικολάου παρέα με την ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου «Κένταυρος» και τη συμμετοχή της Ιεράς Μητρόπολης.
· 13:00-14:00: «Ζω, γνωρίζω, μυρίζω, αγγίζω». Εκπαιδευτική περιβαλλοντική δράση με το ΚΠΕ Νάουσας
· 14:00-16:00: Πικ-νικ με τοπικά εδέσματα όλων των τοπικών κοινοτήτων Νάουσας δίπλα στο ποτάμι
· 16:00-17:00: Επίδειξη αγώνα τένις από αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Νάουσας.
· 17:00-18:00: Φιλικός αγώνας μπάσκετ από την ομάδα του Ζαφειράκη.

Στις παραπάνω εκδηλώσεις συμμετέχουν οι: Δημοτική Βιβλιοθήκη, Ιερά Μητρόπολη, ΚΠΕ Νάουσας, Mom in Action, Αθλητικός Σύλλογος «Κένταυρος», Όμιλος Αντισφαίρισης Νάουσας, «Ζαφειράκης» και οι Τοπικές Κοινότητες Δήμου Νάουσας.
Η συμμετοχή είναι ανοικτή σε όλους τους πολίτες. Στην ποδηλατάδα και στην Εκπαιδευτική περιβαλλοντική δράση του ΚΠΕ μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή όσοι επιθυμούν ανεξαρτήτως ηλικίας όσοι επιθυμούν μέχρι την 3η Ιουνίου 2016, στο τηλέφωνο: 23323 50371.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video