ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: «ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΙΩΡΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε.!» (ΦΩΤΟ)

Ετσι μας βλέπουν οι Ευρωπαίοι; Κι άλλη λάσπη για την χώρα μας; Τι κρύβεται πίσω από όλο αυτό;
Μια προσβλητική για την Ελλάδα αφίσα χρησιμοποίησαν οι ακροδεξιοί της Αυστρίας στο πλαίσιο της πολιτικής τους καμπάνιας και για την εκλογή προέδρου στη χώρα τους.

Η άθλια αφίσα κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν τεμπέλη και άξεστο Έλληνα, να είναι ξαπλωμένος σε μία αιώρα φτιαγμένη από την ελληνική σημαία και να κρατάει ένα πακέτο χαρτονομίσματα, που προφανώς συμβολίζει τα δάνεια προς της Ελλάδα μέσω των αλλεπάλληλων μνημονίων. «Καλύτερα τα δικά μας λεφτά για τον δικό μας λαό» αναφέρει το σύνθημα που συνοδεύει την αφίσα του ακροδεξιού FPO.
aystria
Το πιο δυσσάρεστο ίσως είναι ότι το ακροδεξιό κόμμα FPO κατέγραψε ισχυρό προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών της Αυστρίας.
Αν η πετυχημένη, με βάση το αποοτέλεσμα, προεκλογική καμπάνια βασίστηκε στην ξενοφοβία, τον φυλετικό, θρησκευτικό και οικονομικό ρατσισμό, τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα δυσοίωνα για το μέλλον των λαών της ΕΕ.
thepressroom.gr

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video