ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΚΡΙ ΚΡΙ: Ο «Γολγοθάς» του Παναγιώτη Τσινάβου

serreslife



Όσο και αν προσπάθησε ο Παναγιώτης Τσινάβος να «αντισταθμίσει» τις επιπτώσεις της μεγάλης πυρκαγιάς που κατέστρεψε ολοσχερώς την μονάδα παραγωγής γιαουρτιού της Κρι Κρι στις Σέρρες, στο τέλος του 2013, τα νούμερα δεν ήταν ικανοποιητικά.

Πέρα από την επικοινωνιακή προβολή της επένδυσης των 20 εκατ. ευρώ για την κατασκευή του νέου εργοστασίου –το οποίο εγκαινιάσθηκε αρχές φθινοπώρου του 2014-, η εισηγμένη ελληνική γαλακτοβιομηχανία υποχρεώθηκε για χρονικό διάστημα 8,5 περίπου μηνών να δώσει το σύνολο της παραγωγής των γαλακτοκομικών προϊόντων της «φασόν» σε «τρίτες»εταιρείες (Δέλτα, Μεβγάλ, Νεογάλ).

Ήταν μια «λύση ανάγκης», οι συνέπειες της οποίας έγιναν ορατές τους πρώτους μήνες της καταστροφής, όταν εμφανίσθηκαν ελλείψεις στα ράφια από είδη της Κρι Κρι.

Γεγονός που επηρέασε αρνητικά τις πωλήσεις και καταβλήθηκε μεγάλος «αγώνας» για να περιορισθεί το εύρος του προβλήματος. Ο απολογισμός, «έδειξε» πτώση εσόδων (-11% στον τζίρο των γαλακτοκομικών) και κερδών (3,571 εκατ. τα καθαρά, από 5,125 εκατ. ευρώ.) και όλο αυτό το χρονικό διάστημα, επιχειρηματίας που ηγείται της Κρι Κρι ανέβηκε έναν προσωπικό «Γολγοθά», με στόχο την ομαλοποίηση της τροφοδοσίας της αγοράς με προϊόντα της εταιρίας.

Η Κρι Κρι έχασε πολύτιμο έδαφος από την απορρύθμιση της εφοδιαστικής αλυσίδας και πλέον προσβλέπει την αποκατάσταση των μεγεθών της με την πλήρη λειτουργία της νέας μονάδας.

Ο Π.Τσινάβος μιλά για «διπλασιασμό της παραγωγής γιαουρτιού», αλλά, το «στοίχημα» παραμένει δύσκολο, με την εγχώρια αγορά σε πτώση και τις διεθνείς στο peak του ανταγωνισμού. Η Κρι Κρι σύναψε νέες συνεργασίες στο εξωτερικό, όπως αυτές με την «αλυσίδα» σούπερ μάρκετ Collruyt στο Βέλγιο και άλλη μια στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου προσεχώς ξεκινά η διάθεση των ελληνικών γιαουρτιών.

Η κάλυψη των αναγκών της εγχώριας και διεθνούς ζήτησης βάζει την Κρι Κρι σε μια διμέτωπη «μάχη», τα αποτελέσματα της οποίας θα φανούν τους επόμενους μήνες, όταν θα σχηματισθεί μια πιο «γεμάτη» εικόνα. Για το 2015, η Κρι Κρι προσθέτει στην προϊοντική «γκάμα» της την προώθηση νέας κατηγορίας παγωτού frozen yogurt. Ένα εγχείρημα που, επίσης, επιχειρείται εν μέσω αυξημένου ανταγωνισμού...






Πηγή





Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video