ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νέα ένταση στης Σκουριές: Απέκλεισαν οι μεταλλωρύχοι τον κόμβο Στρατωνίου – Ζητούν την παραίτηση της Κ. Ιγγλέζη


skouries 64A


- Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους τις επόμενες μέρες






Τον κόμβο του Στρατωνίου απέκλεισαν από το πρωί οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία χρυσού, συνεχίζοντας τη διαμαρτυρία τους, καταγγέλλοντας ότι «μετά την ωμή βία που δεχτήκαμε χθες από ξενόφερτους κουκουλοφόρους στις Σκουριές, μετά την καταστολή από την Αστυνομία, περάσαμε και μια ολόκληρη νύχτα τρομοκρατίας, με απειλές, επιθέσεις σε σπίτια εργαζόμενων μέσα στην Ιερισσό και στα αυτοκίνητά τους που βανδαλίστηκαν μέσα στους δρόμους, υπό το βλέμμα όλων».

Παράλληλα καλούν τη Βουλευτή Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη να παραιτηθεί, ενώ κατηγορούν και τον Δήμαρχο Αριστοτέλη Γιάννη Μίχο για τη στάση του στα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Ιερισσό και προαναγγέλλουν την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους με μπλόκα στο Γομάτι και το Στρατώνι τη Μ. Τρίτη και τη Μ. Τετάρτη και την προγραμματισμένη μαζική κάθοδο στην Αθήνα στις 16 Απριλίου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση των εργαζομένων στα μεταλλεία:


«Μετά την ωμή βία, τις απρόκλητες επιθέσεις με σφεντόνες, μπουλόνια, πέτρες και φωτοβολίδες μέσα στο μέτωπο του δικού μας αγώνα, και την ανεξέλεγκτη τρομοκρατία που ζήσαμε για άλλη μια φορά μέσα στους δρόμους της Ιερισσού, υπό το βλέμμα όλων, μετά τους εκβιασμούς, τους τραμπουκισμούς, τον εκφοβισμό, την βία και την τρομοκρατία από ξενόφερτους και μεταφερόμενους δολοφόνους με κουκούλες, όπως όλοι είδατε στο βίντεο – ντοκουμέντο:


Καταδικάζουμε:


1. Την Κατερίνα Ιγγλέζη που επέλεξε χθες το μέτωπο των ξενόφερτων κουκουλοφόρων. Επέλεξε να είναι με αυτούς που ήρθαν στα βουνά μας με βαρύ οπλισμό έτοιμοι για στημένα επεισόδια για να ασκήσουν βία σε απλούς πολίτες και εργαζόμενους. Την Χαλκιδικιώτισσα Βουλευτή που επέλεξε να στραφεί εναντίον των κατοίκων που κανονικά θα έπρεπε να υπερασπίζεται. Και την Αριστερή βουλευτή που αποφάσισε να τα βάλει ανοιχτά και απροκάλυπτα με εργάτες και κατοίκους.

2. Την προσπάθεια κάποιων να στήσουν ένα σκηνικό βίας και τρομοκρατίας στα χωριά μας. Και να παρουσιάσουν τους οπλισμένους δολοφόνους ως κατοίκους Χαλκιδικής, μιλώντας για μεταλλωρύχους εναντίον κατοίκων. Στην πραγματικότητα είμαστε κάτοικοι και εργαζόμενοι μαζί εναντίον των τρομοκρατών και των κουκουλοφόρων.

3. Την αδιαφορία και την ολιγωρία όλων των αρμόδιων, που άφησαν την κατάσταση να γίνει ανεξέλεγκτη σε βάρος μας.

Και ρωτάμε:

Κυρία Ιγγλέζη είστε ή δεν είστε βουλευτής για όλους τους Έλληνες και όλους τους Χαλκιδικιώτες; Είστε ή δεν είστε υπεύθυνη να μας προστατέψετε; Ειδικά ως κυβερνητική Βουλευτής και Χαλκιδικιώτισσα, από την ωμή βία, μπροστά στα σπίτια μας; Είστε ή δεν είστε υποχρεωμένη να προστατέψετε τους Χαλκιδικιώτες, τους πολίτες και τα χωριά μας; Αδιαφορούμε για τις ανίερες συμμαχίες που κάνατε για να παραμείνετε Βουλευτής.

Αν δεν είστε ικανή να γίνετε Βουλευτής όλων, σας προκαλούμε να παραιτηθείτε.

Κύριε Μίχο, που είστε κρυμμένος; Τι κάνατε για τις χθεσινές επιθέσεις δολοφόνων στους δημότες σας; Τι κάνατε για την τρομοκρατία, τις διορίες και τις επιθέσεις στα χωριά μας; Πως θα φέρετε την ηρεμία και την ενότητα, εξοντώνοντας τους εργαζόμενους;

Αν δεν μπορείτε να γίνετε Δήμαρχος όλων των δημοτών, είστε προ των ευθυνών σας.

Αρμόδιοι Υπουργοί και Βουλευτές, είστε Κυβέρνηση για όλους τους Έλληνες ή αποφασίσατε να λειτουργείτε επιλεκτικά, με ειδική μεταχείριση για τους αρεστούς σε εσάς και να αντιμετωπίζετε τους μη αρεστούς σε εσάς ως πολίτες Β΄ κατηγορίας;

Εμείς σίγουρα δεν προκαλούμε ούτε την βία ούτε τον διχασμό.

Απαιτούμε να σταματήσει τώρα αυτή τώρα αυτή η πολιορκία που κάποιοι θέλουν να μας επιβάλουν και ο εκβιασμός των εργαζομένων και των συγγενών τους, μέσα στα χωριά μας. Απαιτούμε να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.

Εμείς είμαστε εργαζόμενοι. Είμαστε οι κάτοικοι της Χαλκιδικής. Είμαστε πιο αποφασισμένοι και ενωμένοι από ποτέ. Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας. Στις 16 Απριλίου δυναμώνουμε τον αγώνα μας στην Αθήνα ».







Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video