ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αιχμές Σοφιανίδη και Καμπούρη για δημοκρατία, μιζέρια και κουτσομπολιά



ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΡΑΓΕ;

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου της ΚΕΠΑ για την παρουσίαση του χριστουγεννιάτικου προγράμματος, ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Σοφιανίδης και ο Διευθυντής κ. Γιάννης Καμπούρης, έκαναν λόγο για κάποιους που σκέφτονται με άσχημο τρόπο για τις εκδηλώσεις της ΚΕΠΑ, επιμένουν στη μιζέρια και δεν τολμούν να πουν μπροστά τη γνώμη τους, μόνο αρκούνται στο να στέλνουν επιστολές στα μέσα ενημέρωσης, ειρωνευόμενοι την επιτυχία των εκδηλώσεων και κάνοντας μαθήματα δημοκρατίας. Το «χορό» άνοιξε ο κ. Σοφιανίδης και διευκρινίζοντας πως πρόκειται για καθαρά προσωπικές απόψεις είπε συγκεκριμένα:



«Οι εκδηλώσεις της ΚΕΠΑ είναι σε πολύ υψηλά στάνταρ και το βλέπω κάθε μέρα που είμαι εδώ, βέβαια μπορεί κάποιους να ενοχλούνε. Η ζωή όμως προχωράει. Αυτούς που σκέφτονται με διαφορετικό τρόπο ή προσπαθούν να συκοφαντήσουν κάποιους ανθρώπους, η ζωή τους αφήνει πίσω, τους αγνοεί. Εμείς προχωράμε, δε σταματάμε να κάνουμε καινούρια πράγματα. Δεχόμαστε βέβαια απόψεις και προτάσεις από όλο τον κόσμο αλλά υλοποιούμε κάποιες από αυτές γιατί η ΚΕΠΑ έχει μια ευθύνη έχει ένα Δ.Σ. και μια διοίκηση η οποία αποφασίζει και έχει την ευθύνη αυτών των εκδηλώσεων. Η δημοκρατία αυτό επιτάσσει. Ο κόσμος προτείνει και εμείς λαμβάνουμε υπ όψη μας και αποφασίζουμε. Οφείλουμε όλοι να σεβόμαστε τη δημοκρατία και τις αποφάσεις των οργάνων μας».



Όταν το λόγο πήρε ο κ. Καμπούρης είπε με τη σειρά του:«Δεν ήξερα τι θα πει ο πρόεδρος αλλά με διευκολύνει. Θα μιλήσω για εμάς. Δουλεύουμε πολύ για να τα καταφέρουμε. Τώρα αν θεωρηθεί ότι αυτό είναι έμμεση αναφορά σε άλλους δε με ενδιαφέρει. Ο κόσμος μας εμπιστεύεται γιατί προσπαθούμε να κρατήσουμε ένα επίπεδο που σε αυτές τις εποχές είναι δύσκολο να κρατηθεί. Το οικονομικό είναι ένα μέρος του προβλήματος, το μεγαλύτερο έχει να κάνει με το μυαλό κάποιων ανθρώπων που ότι και να κάνεις επιμένουν στη μιζέρια. Καλά κάνουν. Ας κρατήσουν τις εμμονές αυτές για τον εαυτό τους, εμείς έχουμε μια άλλη αντίληψη, μια άλλη προοπτική και αυτή θα υπηρετήσουμε. Σε αυτή τη λογική παρουσιάστηκε το πρόγραμμα».





Σε ερώτησή μας, σε ποιους αναφέρονται τελικα με αυτά τα σχόλια, ανέλαβε να απαντήσει ο κ. Σοφιανίδης, αναφερόμενος σε επιστολές ανώνυμες ή επώνυμες, από ανώνυμους ή επώνυμους πολίτες, που κατά καιρούς δημισιεύονται στον τύπο. «Κατά καιρούς διαβάζετε δημοσιεύματα κάποιων οι οποίοι βγάζουν μια μιζέρια για τις εκδηλώσεις της ΚΕΠΑ, με διάφορες απόψεις, μας κάνουν μαθήματα δημοκρατίας, ειρωνεύονται το ότι οι εκδηλώσεις μας μπορεί να πηγαίνουν πολύ καλά αλλά δεν είναι αυτές που θα έπρεπε ή αυτές που θέλουν αυτοί με το μυαλό τους, Γι' αυτό είπα ότι το να κατατίθονται προτάσεις από διάφορους φορείς και μεμονωμένους ανθρώπους είναι πολύ σημαντικό αλλά η δημοκρατία επιτάσσει ότι τα όργανα της ΚΕΠΑ, δηλαδή η διοίκηση και το Δ.Σ. αποφασίζει για αυτές τις εκδηλώσεις και έχει την πολιτική ευθύνη. Αυτούς που σκέφτονται έτσι και δεν αποδέχονται αυτή τη δημοκρατία δε μπορεί να είναι οι "πρεσβευτές" της δημοκρατίας και οι άλλοι όλοι να μη σεβόμαστε τη δημοκρατία. Κριτής είναι ο κόσμος, ο οποίος φείνεται ότι μας δικαιώνει με το να είναι εδώ μαζί μας. Όχι ότι δε θέλουμε νέες ιδέες αλλά κάποιοι επιμένουν να μένουν σε παλιές αντιλήψεις και παλιές συμπεριφορές».



Αναφερόμενος μάλιστα σε απάντηση που είχε δώσει στο παρελθόν σε πρώην αντιπρόεδρο είπε: «Το να κάνουμε εκδηλώσεις με λυράρηδες και μουσικούς για κάποιες μέρες, μέσα στο καλοκαίρι, από κάποιους συλλόγους, με ρετσίνα, σουβλάκι και μπιφτέκι, τις οποίες παρακολούθησα και εγώ και μου άρεσαν, είναι καλό να γίνονται αλλά δε μπορείς να απαξιώνεις το χώρο της ΚΕΠΑ που παράγει πολιτισμό υψηλού επιπέδου και αυτό φαίνεται και από την αποδοχή που έχει στον κόσμο. Δε μπορεί να μιλάνε αυτοί με ευκολία και να κατακρίνουν».



Σε ποιους αναφέρεται τελικά ο κ. Σοφιανίδης; Σαφή απάντηση δεν πήραμε ούτε από τον κ. Καμπούρη που αρκέστηκε να πει πως δε μπορεί να ονοματίσει κανέναν εφόσον κανείς δε βρέθηκε να του τα πει «στα ίσια». Είπε συγκεκριμένα: «Κάποιες αντιλήψεις είναι καταστροφικές και θέλουν να μας γυρίσουν πίσω. Προσωπικά αυτές τις αντιλήψεις πάντα τις αντιπαλεύω και τις αναφέρω. Δε στοχοποιώ κανέναν. Θα χαιρόμουνα όμως να ερχόταν κάποιος και να μου έλεγε ευθέως "Αυτά που κάνετε είναι χαζομάρες", να τα έβγαζε στη φόρα. Δε το λένε όμως. Αν έχεις άποψη και θέλεις κάτι, να το πεις, όχι μόνο κουτσομπολιά. Μακάρι να μπορούσανε να το κάνουνε. Για αυτό το λόγο δε μπορώ να ονοματίσω κανέναν».



Τελικά, αν υπήρχαν, όπως ειπώθηκε και επώνυμες επιστολές σε αυτές που δημοσιεύτηκαν από τα τοπικά μέσα, γιατί δεν αναφέρθηκαν τα πρόσωπα;





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video