ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: «Μαρκάρουν» τον Τζιτζικώστα για αρχηγό κόμματοςΤο σενάριο έχει αρχίσει να κυκλοφορεί εδώ και μερικές ημέρες και θέλει τον πρώην γενικό γραμματέα της ΝΔ Τάκη Μπαλτάκο, να μαρκάρει στενά τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας να αναλάβει τα ηνία του νέου κόμματος με το όνομα «Ρίζες». Aσφαλείς πληροφορίες ωστόσο λένε πως ο περιφερειάρχης δεν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με την Κεντρική πολιτική σκηνή, παρά τις πιέσεις που δέχεται και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι μόνο η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι το όνομα του δεν έχει πέσει στο τραπέζι. Ο πρώην γενικός γραμματέας εδώ και καιρό βρίσκεται σε αναζήτηση του προσώπου εκείνου που θα τεθεί επικεφαλής της νέας κίνησης.

Στην πρόσφατη από τις συχνές επισκέψεις του στο Αγιον Ορος, ο κ. Μπαλτάκος «συζήτησε» το όνομα του Απ. Τζιτζικώστα, προοπτική που έτυχε ένθερμης υποδοχής από τους συνομιλητές του. Μάλιστα, στη συνέχεια ο πρώην στενός συνεργάτης του Αντ. Σαμαρά επεδίωξε να έχει συνάντηση και επικοινωνία με τον νεαρό περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, του οποίου οι μετοχές μετά τις τελευταίες εκλογές, οπότε εξελέγη με πανηγυρικό ποσοστό, είναι ανεβασμένες.Ο 36χρονος πολιτικός θεωρείται από πολλούς πρωταγωνιστές της δεξιάς κίνησης ιδανικός να τεθεί επικεφαλής του νέου εγχειρήματος, καθώς είναι άφθαρτος, πετυχημένος, ενώ προέρχεται από οικογένεια με ιστορία στη Δεξιά και ισχυρούς δεσμούς με τη βασιλική οικογένεια. Ιδιαίτερα σημαντικό θεωρείται το γεγονός ότι ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απ. Τζιτζικώστας, διατηρεί άριστες σχέσεις και με το Αγιον Ορος, όπως και ο Τάκης Μπαλτάκος, ενώ το διάστημα που ακολούθησε τις εκλογές δεν υπήρξε προσέγγιση με τη Νέα Δημοκρατία, παρά τη χείρα φιλίας που του είχε τείνει το Μαξίμου. Η συνεχής προσπάθεια από την κυβερνητική πλευρά να γεφυρωθεί το χάσμα που είχε δημιουργηθεί προεκλογικά έχει πέσει μέχρι τώρα στο κενό, κάτι που αποτυπώνει την πρόθεση του νεαρού πολιτικού να χαράξει δική του πορεία.
O νεαρός Τζιτζικώστας σε ηλικία 36 ετών έχει προλάβει να κάνει ήδη πολλά και θεωρείται από πολλούς ένα πρόσωπο που θα παίξει ρόλο το αμέσως επόμενο διάστημα στην κεντροδεξιά. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες, Εξωτερική Πολιτική και Διπλωματία, στο Georgetown University της Ουάσιγκτον. Απέκτησε την πρώτη εργασιακή του εμπειρία στο Γραφείο του Προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Κογκρέσου. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση και τα Οικονομικά στο University College of London. Από το 2001 έως το 2007 δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στον τομέα της παραγωγής.Ξεκίνησε από πρόεδρος του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης του Κέντρου Πολιτικής Έρευνας και Επικοινωνίας, του πρώτου κέντρου έρευνας και πολιτικής ανάλυσης στο χώρο της φιλελεύθερης σκέψης και ιδεολογίας. Στις εθνικές εκλογές με τα χρώματα της Νέας Δημοκρατίας, έχει πάρει 29.166 ψήφους και 35.107 αντίστοιχα, ενώ κομβικό θεωρείται ότι κατάφερε στις τελευταίες εκλογές να κερδίσει τον επίσημο κομματικό υποψήφιο με δικό του ψηφοδέλτιο και εξελέγη περιφερειάρχης με ποσοστό ρεκόρ στην Κεντρική Μακεδονία.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video