ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αιρετούς αντιπροσώπους εξέλεξαν οι εκπαιδευτικοί - Αύξησε την δύναμη της η ΔΑΚΕ στο ΠΥΣΠΕ


serreslife



Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου εκλογές για τη ανάδειξη των αιρετών στην Πρωτοβάθμια και την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση Σερρών. Οι εκλογές διεξήχθησαν σε πολιτισμένο κλίμα για τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο 8ο δημοτικό Σχολείο και για τους εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο 1ο Γυμνάσιο Σερρών. Στις εκλογές για την ανάδειξη αιρετών στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση Σερρών( ΠΥΣΠΕ) επικράτησε (αυξάνοντας μάλιστα την δύναμη της σε σχέση με τις εκλογές του 2012) η ΔΑΚΕ.


Συγκεκριμένα η ΔΑΚΕ έλαβε 616 ψήφους σε σύνολο 1226. Από τους 616 ψήφους τους 483 ψήφους( δηλαδή ποσοστό 78% της παράταξης της) έλαβε η Μαρία Νέλλα η οποία επανεκλέχθηκε αιρετή για 4η φορά με αναπληρωματικό τον Κώστα Στρίκα με 199 ψήφους, ενώ ο Πασχάλης Στεφάνου έλαβε 123 ψήφους. Από την παράταξη «ΕΔΡΑ» επανεκλέχθηκε για τρίτη φορά αιρετός ο Αναστάσιος Λασπάς, έλαβε 210( από τους 323 που έλαβε η παράταξη του) και αναπληρωματικός ο Γεώργιος Κοντόπουλος ο οποίος έλαβε 84 ψήφους. Αναλυτικά οι συνδικαλιστικές παρατάξεις έλαβαν: ΔΑΚΕ 616 ψήφους και ποσοστό 50,24%, ΕΔΡΑ 323 ψήφους και ποσοστό 26,35% η ΑΚΕ 168 Ψήφους και ποσοστό 13,70% και η Αγωνιστική Συσπείρωση( ΠΑΜΕ) 119 ψήφους και ποσοστό 9,71%. Συνολικά ψήφισαν 1226 και καταγράφηκαν 42 λευκά ψηφοδέλτια.







Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video