ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εγκρίθηκε η Κυριακάτικη αγορά στην Νικηφόρου Ουρανού

Την πρόταση προς τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για τη λειτουργία και τον κανονισμό λειτουργίας υπαίθριας αγοράς στη Β’ Δημοτική Κοινότητα ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα , στη διάρκεια της 17ης τακτικής συνεδρίασής του. Η αγορά θα λειτουργεί κάθε Κυριακή επί της οδού Νικηφόρου Ουρανού μεταξύ των οδών Λήμνου και Μινωταύρου και στις οδού Αχελώου και Φρίξου.


Συνολικά θα διατεθούν 253 θέσεις σε κατόχους άδειας που θα χορηγηθεί με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου στους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση στο Τμήμα Έκδοσης και Ρύθμισης Αδειών Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Επιχειρηματία. Η επιλογή των δικαιούχων θα γίνει με δημόσια κλήρωση, ενώ οι άδειες θα είναι προσωποπαγείς και αμεταβίβαστες και θα ανακαλούνται εφόσον ο λόγος για τον οποίο χορηγήθηκαν έχει εκλείψει ή στον αδειούχο έχει επιβληθεί πρόστιμο περισσότερες από τρεις φορές.


Στην αγορά επιτρέπεται να διατίθενται προς κατανάλωση αγροτικά και πτηνοτροφικά προϊόντα από εμπόρους και παραγωγούς, νωπά αλιευτικά προϊόντα, μεταποιημένα, συσκευασμένα ή τυποποιημένα προϊόντα παραδοσιακής οικοτεχνίας (μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, ζυμαρικά, βότανα κλπ), αλλαντικά (εφόσον αποτελούν προϊόντα παραδοσιακής οικοτεχνίας και τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας), ξηροί καρποί – ζαχαρώδη, είδη ένδυσης – υπόδησης, παλαιά αντικείμενα, ηλεκτρονικά είδη, ψιλικά, παιχνίδια, είδη προικός και τάπητες.


Σύμφωνα με την πρόταση, το ωράριο λειτουργίας θα είναι από τις 08.00 έως τις 15.00. Ο χώρος που καταλαμβάνει η αγορά, καθώς και ο περιβάλλων χώρος πρέπει να διατηρείται καθαρός τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και μετά το τέλος λειτουργίας της από τους ίδιους τους πωλητές.


Σημειώνεται ότι η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου έγινε λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι στην περιοχή δεν υπάρχουν κατοικίες, αλλά μόνο γραφεία, η περιοχή εξυπηρετείται από αστική συγκοινωνία, δε δημιουργούνται κυκλοφοριακά προβλήματα στην περιοχή, ενώ υπάρχουν ελεύθεροι χώροι για στάθμευση αυτοκινήτων.


Το άρθρο Εγκρίθηκε η Κυριακάτικη αγορά στην Νικηφόρου Ουρανού αναρτήθηκε πρώτο στο ThessalonikiPress.






Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video