ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Λάζαρος Κουμπουλίδης πρόεδρος του «Ανθρώπινου Δυναμικού Βέροιας»



Μετά την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του «Ανθρώπινου Δυναμικού» στις 21-09-2014 στο καφέ - εστιατόριο «Παπαγάλος» στη Βέροια, εκλέχθηκαν και συγκροτήθηκαν το νέο Δ.Σ. και η Ελεγκτική Επιτροπή όπως παρακάτω:Το νέο ΔΣ ξεκινά ανανεωμένο τις τακτικές εβδομαδιαίες συναντήσεις του. Οι προκλήσεις είναι πολλές, αλλά η μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή όλο και περισσότερων μελών και φίλων του ΑΝΔΥ. Θα δοκιμάσουμε ανοιχτές αμεσοδημοκρατικές συναντήσεις με ένα ή δύο θέματα ανά δίμηνο, με στόχο να θέσουμε τις δικές μας προτεραιότητες στις Επιτροπές του Δήμου μας και το Δημοτικό Συμβούλιο. Θα συνεχίσουμε τις δράσεις και τις αντιδράσεις μας, διεκδικώντας λύσεις που επιτάσσει το κοινωνικό συμφέρον και όχι η κομματική σκοπιμότητα.

Πρώτιστος στόχος μας να πιστέψει ο πολίτης ότι και με τη δική του συμμετοχή κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Ότι η συμμετοχή του έχει αξία και πως αξίζει να πάρει την τύχη της καθημερινότητας του στα δικά του χέρια, να εμπιστευτεί τον εαυτό του και τους συμπολίτες του.

“Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ – ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ”



Όσοι φίλοι θέλουν να ενταχθούν στο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ θα μας βρουν στο κιν. 6986715030, email: a.dynamiko@gmail.com και στην ιστοσελίδα μας http://ift.tt/1qB9UCZ;



Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο





ΚΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

Πρόεδρος



ΣΑΡΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

Αντιπρόεδρος



ΚΑΛΠΑΚΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Γεν. Γραμματέας



ΖΕΥΓΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

Ταμίας



ΓΚΑΣΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Μέλος



ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ

Μέλος



ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ ΧΡΥΣΑ

Μέλος



ΔΕΛΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Αναπληρ. Μέλος



ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

Αναπληρ. Μέλος



ΣΑΡΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Αναπληρ. Μέλος



Η Ελεγκτική Επιτροπή



ΣΑΜΠΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Πρόεδρος



ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑ

Μέλος



ΙΝΤΖΕΒΙΔΗΣ ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

Μέλος



ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΘΩΜΑΗ

Αναπληρ. Μέλος



ΑΣΒΕΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Αναπληρ. Μέλος






Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video