ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω απο την κυβερνηση καθως το σχεδιο Βρουτση να βαλουν χερι στις κοινοτικες επιδοτησεις των αγροτων για τα χρεη προς τον ΟΓΑ πηρε την εγκριση και της ΚΟΜΙΣΙΟΝ .ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΟ

Ολα τα σφάζω ολα τα μαχαιρώνω απο την κυβέρνηση καθως το σχεδιο Βρουτση να βάλουν χερι στις κοινοτικές επιδοτήσεις των αγροτών για τα χρέη προς τον ΟΓΑ πηρε την έγκριση και της ΚΟΜΙΣΙΟΝ οχι οτι είχαμε καμία αμφιβολία οτι θα έλεγαν οχι βέβαια.Τωρα το αν εχει ο αγροτης να φαει η να καλλιεργήσει για την επόμενη σαιζόν ποσώς απασχολεί τον Βρουτση και τον καθε καρεκλοκενταυρο τεχνοκράτη των Αθηνών και των Βρυξελλών.Αντι λοιπόν ο ΟΓΑ να εφαρμόσει ενα βιώσιμο διακανονισμό με τους πληττόμενους βάναυσα αγρότες καταφεύγει στην λογικη της κατάσχεσης η η πιο σικ συμψηφισμού των οφειλών με τις επιδοτήσεις.Ολα αυτα φέρνουν τους εκατοντάδες χιλιαδες αγρότες που δεν μπορούν να πληρώσουν ΟΓΑ σε νεα απόγνωση και σε

οικονομικό θάνατο.Βεβαια για αλλη μια φορα οι τζάμπα μαγκες βουλευτές που δήθεν αντιδρούσαν εξαφανίστηκαν οπως παντα,Και πανω σε αυτο το θεμα ρίχνουμε το βαρος και στους ιδιους τους αγροτες που εχουν σιγήσει και δεν αντιδρούν πλεον σαν να αποδέχονται την προδιαγεγραμμένη μοιρα τους και τον σιγουρο αφανισμό τους οι μικροί και μεσαίοι.Το οτι ακομα ουτε πορισματα εχουν δωσει για τις τεραστιες ζημιες απο το χαλαζι δεν εχει και τοσο σημασια και ας μπηκαμε στο Εξαμηνο και βαλε,λεπτομερειες...



Σύμφωνα με

δημοσίευμα, η σχετική διαδικασία θα τεθεί σε εφαρμογή στο τέλος του μήνα, οπότε και αναμένεται η καταβολή του πρώτου μέρους της ενιαίας ενίσχυσης (τσεκ), ύψους 1,1 δις ευρώ.

Όπως αναφέρεται, ο συμψηφισμός θα αφορά ληξιπρόθεσμες οφειλές 250.000 αγροτών στον ΟΓΑ, ύψους 730 εκατ. ευρώ με τα ποσά των κοινοτικών επιδοτήσεων.



Μ.Γ





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video