ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ANTI-ΒΕΡΟΙΩΤΗΣ: «Όχι! Δεν ήταν εικόνα παρέλασης αυτή»



Είναι ίσως τα πρώτα λόγια που μου έρχονται στο μυαλό από την χθεσινή παρέλαση που έγινε στο κέντρο της Βέροιας. Η μαθητική παρέλαση για την απελευθέρωση της Βέροιας ήταν πλαισιωμένη από δεκάδες αστυνομικούς, κάγκελα που διαχώριζαν γονείς από τους επίσημους (οι οποίοι είναι οι εκπρόσωποι του ίδιου του λαού), άδειο δρόμο μπροστά στο «σπίτι του λαού» που υποτίθεται πως είναι το δημαρχείο, κορίτσια λυκείου με σούπερ μίνι φούστες και γενικότερα μια εικόνα life-style που δεν συνάδει σε μια τέτοια εθνική επέτειο. Και αναρωτιέμαι εγώ ο περίεργος του διαδικτύου...

Προς τι ο κόπος; Μήπως χθες ανέβηκε το πατριωτικό φρόνημα των μαθητών κι εμείς δεν το πήραμε χαμπάρι; Γιατί εγώ το μόνο που αντιλήφθηκα είναι ότι ανέβηκε το φρόνιμα των τζίρων από τα fast - food, τις καφετέριες και τις ταβέρνες. Αλήθεια, πόση μοναξιά ένιωσαν οι μαθητές των σχολείων της Βέροιας την ώρα που περνούσαν από το δημαρχείο και έβλεπαν κάγκελα και άδεια πεζοδρόμια; Πόση μοναξιά ένιωσαν οι επίσημοι στην εξέδρα; (αν και αυτό είναι το τελευταίο που μας ενδιαφέρει). Πως αισθανόντουσαν οι αγαπητοί μας συμπολίτες που κρεμόντουσαν σαν τα σταφύλια πίσω από τα κάγκελα; Πόση θλίψη γεννά η εικόνα της πλήρους απαξίωσης ενός θεσμού που όπως όλα δείχνουν φτάνει στο τέλος του. Εκτός και αν θέλουμε να βλέπουμε εικόνες σαν κι αυτή σε κάθε εθνική επέτειο....





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video