ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σώος ο πιλότος του μικρού αεροπλάνου που είχε χαθεί στη Χαλκιδική


newego LARGE t 1101 54379123 type12713


Αγιο είχε αλλοδαπός πιλότος που ήθελε να συμμετάσχει στο Αthens Flying Week που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Τατόι. Ο πιλότος του μονοκινητήριου αεροσκάφους κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Ιερισσού Χαλκιδικής και ο ίδιος εντοπίστηκε σώος και περισυνελέγη από ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας.






Το μονοκινητήριο ακροβατικό αεροσκάφος του, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Ιερισσού Χαλκιδικής. Η επέμβαση των Αρχών, ήταν άμεση.

Σύμφωνα με το γραφείο τύπου του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος, όταν τα ίχνη του αεροσκάφους χάθηκαν, νωρίς το απόγευμα, ελικόπτερο σούπερ πούμα της Πολεμικής Αεροπορίας, απογειώθηκε από τη Λήμνο. Εντόπισε τον πιλότο, τον περισυνέλεξε και τον μετέφερε στη Θεσσαλονίκη όπου εξετάστηκε από γιατρό και είναι καλά στην υγεία του.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αερολιμενάρχης του αεροδρομίου “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης, Αχχιλέας Τοπούζας, επισήμανε ότι πρόκειται για 62χρονο υπήκοο Λιθουανίας που απογειώθηκε με το αεροσκάφος από την Καβάλα με προορισμό το Τατόι. Όπως σημείωσε ο κ.Τοπούζας, ο πιλότος εγκατέλειψε το αεροσκάφος με αλεξίπτωτο προτού αυτό πέσει στη θάλασσα και συντριβεί.

Αναμένεται έρευνα που θα εξακριβώσει τα αίτια του ατυχήματος.

Σύμφωνα με το γραφείο τύπου του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος, ελικόπτερο σούπερ πούμα της Πολεμικής Αεροπορίας που απογειώθηκε από τη Λήμνο, εντόπισε τον πιλότο και τον περισυνέλεξε. Ο αλλοδαπός, που είναι καλά στην υγεία του, μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη.


ethnos.gr







Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video