ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συγκέντρωση κατά της αύξησης εισιτηρίων του ΟΑΣΘ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αίτημα να μην αυξηθεί η τιμή των εισιτηρίων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) πραγματοποίησαν στην πλατεία Αριστοτέλους μέλη των Επιτροπών Δράσης Δυτικών Συνοικιών και Τούμπας – Χαριλάου.


Σύμφωνα με το newsbomb.gr, οι συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία, κρατώντας πανό με το σύνθημα «Καμία αύξηση στην τιμή των εισιτηρίων – Κυβέρνηση-ΟΑΣΘ πάρτε πίσω το χαράτσι», ζήτησαν να αποτραπεί οποιαδήποτε ανατίμηση στα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών και οι μετακινήσεις να είναι δωρεάν για όσους δεν μπορούν να πληρώσουν.


«Η αύξηση της τιμής των εισιτηρίων του ΟΑΣΘ από τον Οκτώβριο θα φθάσει έως και 35%, είναι εξωφρενική σε μία περίοδο οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης, ειδικά για την περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης, όπου η κατάσταση είναι ακόμη πιο δύσκολη λόγω του μεγάλου ποσοστού ανεργίας», δήλωσε ο Νίκος Κτενάς, μέλος της Επιτροπής Δράσης Δυτικών Συνοικιών.


«Η αύξηση είναι ακόμη μεγαλύτερη, καθώς μειώνεται και ο χρόνος ακύρωσης του εισιτηρίου των δύο διαδρομών από τα 90 λεπτά στα 70 λεπτά. Για παράδειγμα ένας κάτοικος του Ευόσμου δεν μπορεί να φθάσει σε 70 λεπτά στην Καλαμαριά. Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι κοινωνικό αγαθό και θα πρέπει οι μετακινήσεις να είναι δωρεάν για άνεργους, μαθητές και φοιτητές», πρόσθεσε.


Το άρθρο Συγκέντρωση κατά της αύξησης εισιτηρίων του ΟΑΣΘ αναρτήθηκε πρώτο στο ThessalonikiPress.






Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video