ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Skype: Διαθέσιμη η ομαδική video κλήση έως 50 άτομα

Ούτε μήνα δε χρειάστηκε η Microsoft για να δοκιμάσει τον διπλασιαμό των ατόμων που μπορούν να συμμετέχουν σε μια video κλήση στην υπηρεσία Skype και πλέον ανοίγει για όλο τον κόσμο τη δυνατότητα να πραγματοποιεί video κλήσεις με έως και 50 άτομα.

Εκτός από τον διπλασιασμό των συμμετεχόντων σε μια ομαδική video κλήση, η Microsoft τροποποιεί και ορισμένες παραμέτρους για ευκολότερη και λογικότερη χρήση της συγκεκριμένης λειτουργίας. Στο εξής θα σου έρχεται ειδοποίηση για τη συμμετοχή σε μια ομαδική video κλήση, αντί να χτυπούν ήχοι κλήσεις στον κάθε χρήστη ξεχωριστά. Παρόλα αυτά, θα δίνεται η δυνατότητα στον οργανωτή της ομαδικής κλήσης να "βαράει κουδούνια" σε ορισμένους συμμετέχοντες ή/και σε όλους αν συμμετέχουν λιγότερα από 25 άτομα.

Με αυτή την αναβάθμιση, το Skype προσφέρει μεν μεγαλύτερη ομαδική κλήση σε σύγκριση με το FaceTime της Apple (έως 32 άτομα), αλλά βρίσκεται στα μισά σε σύγκριση με το Google Meet για επαγγελματίες (έως 100 άτομα).

Στην τελευταία αναβάθμιση της υπηρεσίας προστέθηκαν, επίσης, η δυνατότητα καταγραφής της κλήσης, η δυνατότητα θολώματος του φόντου για μεγαλύτερη ιδιωτικότητα, η προσθήκη αυτόματου υποτιτλισμού, το νέο σύστημα ειδοποιήσεων και οι video κλήσεις σε ανάλυση HD.


techgear.gr

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video