ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ενημερωτική συνάντηση για νέους εθελοντές του Make-A-Wish στο Γαλλικό Ινστιτούτο

Ενημερωτική συνάντηση για νέους εθελοντές του Make-A-Wish στο Γαλλικό Ινστιτούτο

Μία ευχή παιδιού που πάσχει από πολύ σοβαρή για τη ζωή του ασθένεια εκπληρώνεται κάθε 40 λεπτά σε όλο τον κόσμο από τον οργανισμό Make-A-Wish. Στην Ελλάδα το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει εκατοντάδες ευχές κάθε χρόνο, προσφέροντας σε παιδιά μοναδικές στιγμές και εμπειρίες που τους δίνουν δύναμη στη δύσκολη πορεία τους.

Η βαθύτερη επιθυμία ενός παιδιού μπορεί να είναι να γίνει πειρατής ή πριγκίπισσα, να συναντήσει τον αγαπημένο τ

ου ήρωα, να αποκτήσει αυτό που μια ζωή ονειρεύεται ή να επισκεφθεί το μέρος που η καρδιά του πραγματικά ποθεί.

Στην εκπλήρωση των ευχών σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν οι εθελοντές του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που προσφέρουν τον χρόνο, το ταλέντο και την εμπειρία τους, dίνουν την αγάπη και την ψυχή τους ώστε να χαρίσουν αξέχαστες στιγμές χαράς σε παιδιά με σοβαρές ασθένειες, χαρίζοντάς τους και πάλι την πίστη πως τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, ακόμη και το όνειρό τους να γίνουν καλά! Η «ανταμοιβή» tvn εθελοντών είναι οι μοναδικές στιγμές και οι δυνατές συγκινήσεις που θα ζήσουν και τα χαμόγελα ευτυχίας στα παιδικά προσωπάκια.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) διοργανώνει την Τετάρτη 3 Απριλίου ενημερωτική συνάντηση για νέους εθελοντές στη Θεσσαλονίκη και καλεί όσους θέλουν να συμβάλουν με τον δικό τους τρόπο, στην πραγματοποίηση παιδικών ονείρων, να γνωριστούν από κοντά με εκπροσώπους του Οργανισμού που θα βρίσκονται στο Γαλλικό Ινστιτούτο, για να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους για το έργο και τον τρόπο λειτουργίας του.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video