ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η ιστοσελίδα «εφιάλτης» για τους φανατικούς του Game of Thrones

Οι οπαδοί του Game of Thrones περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την πρεμιέρα του όγδοου και τελευταίου κύκλου της σειράς, ο οποίος θα προβληθεί αυτήν την Κυριακή (14/04) το βράδυ σε ώρα ΗΠΑ και ξημερώματα Δευτέρας σε ώρα Ελλάδας.

Πολλοί είναι αυτοί που δεν θα αντέξουν το ξενύχτι και θα θελήσουν να αφιερώσουν λίγο χρόνο από την επόμενη ημέρα για να δουν το πρώτο από τα οκτώ επεισόδια. Ο φόβος αυτών των ανθρώπων είναι τα spoilers, που θα πετάγονται από… κάθε πλευρά.

Ωστόσο, υπάρχει και ένα site που πάει το θέμα μερικά βήματα πιο πέρα… Απευθύνεται σε όσους θέλουν να γίνουν ο «εφιάλτης» σε φίλους και συγγενείς, αποκαλύπτοντας πράγματα για τη σειρά… αναγκαστικά. Αυτό ονομάζεται Spoiled και το όνομά του μαρτυρά τι είναι.

Με κόστος 0,9 δολαρίου, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ζητήσει από το site να στέλνει ανώνυμα γραπτά μηνύματα με αποκαλύψεις σχετικά με την πλοκή του GOT, σε όποιον θα ήθελαν να του προκαλέσουν το απόλυτο «σπάσιμο» έως και… εγκεφαλικά. Η διαδικασία είναι απλή: μπαίνει στο site, καταβάλει το αντίτιμο και πληκτρολογεί τον αριθμό τηλεφώνου που στοχεύει. Και «μπουμ», οι αποκαλύψεις του πηγαίνουν… συστημένες.

Μάλιστα, υπάρχουν και άλλες επιλογές, όπως το να στέλνονται αυτόματα sms σε μια λίστα ατόμων αμέσως μετά την προβολή κάθε επεισοδίου της όγδοης σεζόν.  Βέβαια, αυτό εμπεριέχει πολλούς κινδύνους για όσους το κάνουν, όπως να γιορτάζουν μόνοι τους τα γενέθλιά τους από εδώ και εμπρός…

Η τελευταία σεζόν του Game of Thrones αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον γύρω από τα τηλεοπτικά πεπραγμένα το επόμενο διάστημα.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video