ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Career Day στο Perrotis College

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις του προφίλ σημαντικών εταιριών του αγροδιατροφικού τομέα και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες καριέρας που προσφέρουν, είχαν απόφοιτοι και σπουδαστές του Perrotis College, κατά τη διάρκεια του 1ου Career Day που διοργάνωσαν την Τετάρτη 3 Απριλίου το Career Office και το Γραφείο Αποφοίτων του Perrotis College.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εταιρίες που διατηρούν σημαντική συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College, και με μεγάλη ιστορία στο χώρο του αγροδιατροφικού τομέα. Καλωσορίζοντας του παραβρισκόμενους, ο διευθυντής των Προπτυχιακών Προγραμμάτων του Perrotis College, Δρ. Κώστας Ρότσιος υπογράμμισε ότι «οι ευκαιρίες δημιουργούνται, δεν παρουσιάζονται έτσι απλά». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας Redestos, Ζωή Γκέλου και Ρία Ευαγγελινού, παρουσίασαν τις εταιρίες του ομίλου Ευθυμιάδη και εξήγησαν τα προσόντα που αναζητούν στους υποψηφίους σε μια συνέντευξη. Ο HR Business Partner της εταιρίας ΛΥΔΑ, του ομίλου Roullier, Δημήτρης Ρουμελιώτης, έπειτα από την εκτενή παρουσίαση της εταιρίας προσέφερε μια θέση πρακτικής άσκησης σε έναν από τους σπουδαστές του Perrotis College. Οι παρουσιάσεις συνεχίστηκαν με την HR & Communications Manager της εταιρίας Pelopac, Ασπασία Οικονόμου, η οποία συμβούλεψε τους σπουδαστές και τους αποφοίτους για το τι θα πρέπει να προσέχουν και τα λάθη που κάνει κάποιος υποψήφιος σε μια συνέντευξη. Τέλος, ο HR Manager στην εταιρία OPTIMA, του ομίλου Παντελιάδη, Γεώργιος Κατοπόδης έκανε μία σύντομη παρουσίαση των εταιριών του ομίλου και ολοκλήρωσε ευχόμενος καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία. Στη συνέχεια, οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους των εταιριών, οι οποίοι σχολίασαν με θετικό τρόπο την πρωτοβουλία διοργάνωσης Career Day. Μάλιστα, τόνισαν την σπουδαιότητα του εγχειρήματος καθώς υποδεικνύει στους νέους το δρόμο προς την επιτυχία.

Η υπεύθυνη του Career Office Κατερίνα Πιτσέλη και ο υπεύθυνος του γραφείου αποφοίτων του Perrotis College, Παντελής Χαντζάρας, δήλωσαν εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την προσέλευση και εξέφρασαν την πεποίθηση τους ότι η συμμετοχή θα είναι ακόμα μεγαλύτερη την δεύτερη χρονιά.Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video