ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μόνος του σε ένα Boeing! Ο πιο ατρόμητος επιβάτης

Ο ατρόμητος επιβάτης του Boeing 737 – 800 πέταξε από την πρωτεύουσα της Λιθουανίας στο Μπέργκαμο της Ιταλίας για να κάνει σκι. Και έπαθε σοκ μπαίνοντας στο αεροπλάνο όταν είδε ότι είναι ο μοναδικός επιβάτης της συγκεκριμένης πτήσης.

Στο αεροπλάνο των 189 θέσεων ήταν ο Skirmantas Strimaitis και τα πέντε μέλη του πληρώματος! Ο ίδιος όπως διηγείται κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε όταν πήγε να κάνει check in στο αεροδρόμιο του Βίλνιους και του είπαν ότι το πλήρωμα τον περίμενε. Όταν ρώτησε γιατί, αφού δεν είχε καθυστερήσει, του είπαν ότι είναι ο μοναδικός επιβάτης της πτήσης. Ο ίδιος μιλάει για μοναδική εμπειρία. «Και το πλήρωμα ήταν κάπως», δήλωσε ο ίδιος στο CNN.
Κατά την διάρκεια της πτήσης όλα έγιναν κανονικά. Οι συμβουλές ασφάλειας αν συμβεί κάτι κατά την διάρκεια της πτήσης και όλα. Ο ίδιος φυσικά δεν σταμάτησε να βγάζει selfie και απόλαυσε την ησυχία μέσα στο αεροπλάνο.

Ο Strimaitis είπε ότι ο πιλότος του απευθυνόταν ως «κύριε επιβάτη» όταν μιλούσε από το μεγάφωνο ενώ και το πλήρωμα του έλεγε πόσο ωραία ήταν που είχαν μόνο εκείνον να εξυπηρετήσουν.
Υπενθυμίζεται ότι η Karon Grieve ήταν επίσης η μόνη επιβάτης σε πτήση της Jet2 από την Γλασκώβη στην Κρήτη το 2017. Είχε πει ότι αισθανόταν σαν VIP.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video