ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας διοργανώνουν Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: «Καρκίνος δέρματος – Πρόληψη Έγκαιρη διάγνωση – θεραπεία»

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας διοργανώνουν Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: «Καρκίνος δέρματος – Πρόληψη Έγκαιρη διάγνωση – θεραπεία» την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στις 11 π.μ. στο ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον Βέροιας, με ελεύθερη είσοδος για το κοινό. Θα προηγηθεί το απόγευμα του Σαββάτου δωρεάν εξέταση σπίλων από τους δερματολόγους:

Κατσαμάκας Αναστάσιος, Ζωή Απάλλα, Αιμίλιος Λάλλας, Αποστολίδου ταυρούλα, Ζήσης Γαύρος, Δημήτριος Ιορδανίδης (για ραντεβού στο τηλ. του ΙΣΗ 23310 24740).
Το πρόγραμμα της Κυριακής έχει ως εξής:
11.00-11.30 π.μ. Χαιρετισμοί
Συντονιστής: Κατσαμάκας Αναστάσιος Πρόεδρος Συντονιστικής Επιτροπής
11.30 – 12.00 π.μ. Ήλιος και Δέρμα
Ομιλητές: Μήτσιου Έλενα Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, Βέροια Επιστημονική Συνεργάτης Β΄ Δερματολογικής Κλινικής Α.Π.Θ., Υποψήφια Διδάκτωρ Α.Π.Θ.
12.00-12.30 μ.μ. Μη Μελανωματικοί όγκοι δέρματος
Ζωή Απάλλα, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, Διευθύντρια Δερματολογικής Κλινικής Ε.Σ.Υ Δερματολογικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, Ιπποκράτειο Γ.Ν.Θ.
12.30-13.00 μ.μ. Μελάνωμα
Αιμίλιος Λάλλας, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, Θεσσαλονίκη, Γραμματέας Διεθνούς Εταιρίας Δερματοσκόπησης
13.00-13.30 μ.μ. Ερωτήσεις κοινού

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video