ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ζαρωτιάδης: "Δεοντολογικά κατακριτέο να συνδυάζεται η παροχή διαφημιστικών υπηρεσιών με την ειδησεογραφική λειτουργία των ΜΜΕ"

Ζαρωτιάδης:

Η δεοντολογική, θεσμική και επαγγελματική κατοχύρωση του λειτουργήματος του δημοσιογράφου, ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, βρέθηκε στο επίκεντρο συνέντευξης Τύπου που έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Υψίπολις», Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, στο κτίριο της ΕΣΗΕΜ-Θ.

«Θεωρώ δεοντολογικά κατακριτέο να συνδυάζεται η παροχή διαφημιστικών υπηρεσιών με την ειδησεογραφική λειτουργία των ΜΜΕ, δημιουργώντας επί σκοπώ φαινόμενα παραδημοσιογραφίας και παραπληροφόρησης», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Ζαρωτιάδης.

Αναφέρθηκε επίσης σε «κατά παραγγελία αγορασμένες δημοσκοπήσεις, οι οποίες αποσκοπούν να επιβάλλουν φαβορί και να αναδείξουν αουτσάιντερ για να ποδηγετήσουν την επιλογή του καθενός μας ή και να "διευκολύνουν" διαπαραταξιακές συνεννοήσεις και συνεργασίες» και ζήτησε «σε κάθε δημοσιοποίηση και αναπαραγωγή δημοσκοπικών αποτελεσμάτων να διατυπώνεται ξεκάθαρα ο/η άμεσα ή έμμεσα παραγγέλων - ούσα και όποιος-α έχει πληρώσει για τη διενέργεια της έρευνας».

Παράλληλα, κάλεσε την ΕΣΗΕΜ-Θ να πάρει πρωτοβουλίες «κατάδειξης και αντιμετώπισης των ως άνω φαινομένων, στις οποίες θα μας βρει προφανώς συμμάχους, εμάς αλλά και άλλες δημοτικές κινήσεις», τονίζοντας πως ο δημοσιογράφος είναι θεματοφύλακας του δικαιώματος του πολίτη στην ελεύθερη πρόσβαση στο κοινωνικό αγαθό της πληροφορίας.

Στη διάρκεια της συνέντευξης ο κ.Ζαρωτιάδης ρωτήθηκε για ενδεχόμενο προεκλογικών συνεργασιών της παράταξης «Υψίπολις» και με ποιες παρατάξεις και απάντησε πως «το περιεχόμενο της πολιτικής μας πρότασης, οι αιχμές απέναντι σε παρατάξεις που έχουν καθαρό κομματικό πρόσημο, συντηρητικό πρόσημο καθορίζουν τα όρια των συνεργασιών μας».

Προανήγγειλε δε «πολύ πιθανό να υπάρξουν ανακοινώσεις που θα προκαλέσουν εξελίξεις», προσθέτοντας πως «η Υψίπολις θα είναι παρουσα στις εκλογές κι αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video