ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ.

«Επειδή το αστείο με το δήθεν ενδιαφέρον των διοικούντων το δήμο τα τελευταία δεκατρία χρόνια για τα παιδιά μας πρέπει κάποτε να τελειώσει, δεσμεύομαι πως προχωρούμε άμεσα, από την 1ηΣεπτεμβρίου, στην ανάπλαση και αποκατάσταση όλων των παιδικών χαρών του δήμου Βέροιας, στην πόλη αλλά και σε όλες τις τοπικές κοινότητες.

Απαιτούμε για τα παιδιά μας ασφαλείς, λειτουργικούς και πιστοποιημένους χώρους παιχνιδιού, όχι μικρές χωματερές. Την ίδια ώρα, προχωρούμε, όπως έχω ήδη δηλώσει, στην κατασκευή παιδικών χαρών για ΑΜΕΑ, χώρους κατάλληλους, όπου τα παιδιά θα μπορούν να διασκεδάσουν, να χαρούν, να αθληθούν, να μην νιώθουν αποκομμένα από το κοινωνικό περιβάλλον.
Ταυτόχρονα λαμβάνουμε μέτρα για την αποτελεσματική φύλαξη των χώρων αυτών, ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα βανδαλισμού αλλά και κρουσμάτων εγκληματικότητας.
Η κάλυψη των εξόδων για τις παρεμβάσεις που προγραμματίζουμε μπορεί να γίνει από ίδιους πόρους, πλην όμως, αναλαμβάνουμε εκστρατεία ευαισθητοποίησης μεγάλων εταιρειών, που μπορούν (και το έχουν πράξει αλλού) να αναλάβουν τη δαπάνη χρηματοδότησης ανάπλασης ή και κατασκευής νέων παιδικών χαρών, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
Χρήματα μπορούν να βρεθούν. Αρκεί να υπάρχει η πραγματική βούληση και διάθεση για δουλειά. Χαρακτηριστικά που έχουν εκλείψει προ πολλού από αυτούς που αντιλαμβάνονται τη διοίκηση του δήμου ως οικογενειακή επιχείρηση και φέουδο. Το σύστημα που έκανε κουμάντο όλα αυτά τα χρόνια μετρά πλέον μέρες.
Έχουμε δικαίωμα για μια νέα Βέροια και θα το διεκδικήσουμε!
Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας
«Δικαίωμα για νέα Βέροια»

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video