ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΜΕΣΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΑ, ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΥΡΗΝΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τις πρόσφατες έντονες καταστροφικές χαλαζοπτώσεις και την επίσπευση των διαδικασιών έτσι ώστε να καταβληθούν το ταχύτερο δυνατό οι αποζημιώσεις των πληγέντων παραγωγών, καθώς και για άλλα επίκαιρα και διαχρονικά ζητήματα, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας κ. Βοργιάδης Χρήστος, στην εκπομπή "Μέσα σε όλα" στη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και τη
δημοσιογράφο κα Βροχίδου Ευδοξία.
Ο κ. Βοργιάδης Χρήστος ανέδειξε το μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε από τις χαλαζοπτώσεις και ζήτησε την άμεση παρέμβαση, τόσο της ηγεσίας του ΕΛΓΑ με την ενίσχυση υπαλλήλων γεωπόνων του υποκαταστήματος στη Βέροια όπου εξυπηρετεί τους νομούς Πέλλας και Ημαθίας, όσο και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, καλώντας μάλιστα τον Υπουργό κ. Αραχωβίτη και τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Κουρεμπέ να παραβρεθούν στις πληγείσες περιοχές και να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι τις μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες.
Επίσης, με αφορμή ερώτηση της δημοσιογράφου κ. Βροχίδου Ευδοξίας για την ανεξέλεγκτη δράση των μεσαζόντων που έχει ως αποτέλεσμα την αισχροκέρδεια, πρότεινε λύσεις εξάλειψης του φαινομένου το οποίο κάνει την εμφάνιση του κυρίως στα επιτραπέζια ροδάκινα και νεκταρίνια, αλλά και αναφερόμενος στο βιομηχανικό ροδάκινο και το υψηλό πλέον κόστος καλλιέργειας σε συνδιασμό με τις χαμηλές τιμές που ίσα ίσα καλύπτουν το κόστος παραγωγής, ζήτησε την παρέμβαση του Υπουργείου ΑΑ & Τ, χαρακτηρίζοντας το γεγονός εξωφρενικό (τιμές στα ίδια επίπεδα με αυτές προ 30ετίας).
Τελειώνοντας, αναφέρθηκε στην ανέκαθεν και από τις εκάστοτε κυβερνήσεις κομματικοποίησης των αγροτικών συλλόγων, λέγοντας ότι το φαινόμενο αυτό πρέπει να σταματήσει και να υπάρξει ΚΑΘΑΡΗ αγροτική βάση διεκδίκησης, μακριά από προσωπικά συμφέροντα και χρωματισμούς που εξυπηρετούν μονάχα τη διάσπαση του αγροτικού κόσμου.   
Πηγή Βίντεο : ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΠΟΛΥΜΕΣΑ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video