ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΤΑΙΠΕΔ: Στο επόμενο δίμηνο ο διαγωνισμός για την μαρίνα της Αρετσούς

ΤΑΙΠΕΔ: Στο επόμενο δίμηνο ο διαγωνισμός για την μαρίνα της Αρετσούς

Η πρόσβαση στη μαρίνα θα παραμείνει ανοιχτή για όλο τον κόσμο και μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού. 

Στο επόμενο δίμηνο θα προκηρυχθεί από το ΤΑΙΠΕΔ ο διαγωνισμός για την παραχώρηση της μαρίνας Αρετσούς, συνολικής έκτασης 78 στρεμμάτων, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης όπως τόνισε το μεσημέρι της Δευτέρας ο εκτελεστικός πρόεδρος του ταμείου Άρης Ξενόφος.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να εκδοθεί σχετικό προεδρικό διάταγμα το οποίο θα προβλέπει την δυνατότητα να ελλιμενίζονται περισσότερα και μεγαλύτερα σκάφη αναψυχής.

Σε ότι αφορά την χερσαία ζώνη της μαρίνας θα προβλέπονται μεταξύ άλλων υποδομές εξυπηρέτησης των σκαφών, εμπορικές χρήσεις, μικρή οικιστική ανάπτυξη και χώροι πρασίνου.

 

Ειδικότερα για την οικιστική παρέμβαση και το μέγεθός της ο Άρης Ξενόφος ήταν καθησυχαστικός τονίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να γίνει μία μαρίνα αντίστοιχη με αυτή την της Λεμεσού.   

Στη φάση αυτή έχει ολοκληρωθεί από το ΤΑΙΠΕΔ η κατάρτιση του νέου ειδικού χωροταξικού σχεδίου και θα ακολουθήσει διαβούλευση με τον δήμο Καλαμαριάς και τους τοπικούς φορείς.

Παράλληλα με τον διαγωνισμό θα ολοκληρωθεί και η νέα στρατηγική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, ανοίγοντας το δρόμο για την έκδοση προεδρικού διατάγματος.

Η πρόσβαση στη μαρίνα θα παραμείνει ανοιχτή για όλο τον κόσμο και μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video