ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γιώργος Πάτης- Φουντάς: Η ψήφος των πολιτών έχει δύναμη

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά και να συστρατευτεί με τον  Γιώργο Ορφανό για την ανάληψη της διοίκησης στο δήμο Θεσσαλονίκης εξήγησε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Πάτης – Φουντάς.
Στη συνέντευξη του, στην Εγνατία TV και στην εκπομπή του Αντώνη Οραήλογλου, ανέφερε , μεταξύ άλλων, ότι  πρέπει να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις έτσι ώστε να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους πολίτες.

«Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά έχοντας την πεποίθηση ότι όποιος έχει τη δυνατότητα και τις ικανότητες οφείλει να ασχοληθεί με τα κοινά. Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι μόνο μέσα από πολιτικές αποφάσεις μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα και θα πρέπει να βρεθούν άξιοι άνθρωποι – οι κατάλληλοι στις κατάλληλες θέσεις- για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για μας τους ίδιους αλλά και για τις επόμενες γενιές» επισήμανε ο κ. Πάτης- Φουντάς και πρόσθεσε ότι: «Θα πρέπει ο κόσμος  να καταλάβει τη δύναμη που έχει η ψήφος του. Θα πρέπει να πούμε όχι στην αποχή. Να διεκδικήσουμε όλες τις ψήφους και τους σταυρούς για να μπορέσουμε να φέρουμε τα αποτελέσματα τα οποία θέλουμε στη Θεσσαλονίκη μας, στη Μακεδονία μας και την χώρα μας γενικότερα.

Στις ερωτήσεις «γιατί επιλέξατε  την παράταξη Ορφανού; Ήταν κομματική η επιλογή σας ή υπήρχαν  άλλοι λόγοι;» ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος απάντησε ως εξής:

«Ο νέος νόμος «Κλεισθένη» κατάφερε να έχει 25 παρατάξεις που διεκδικούν τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης. Αυτό είναι εντυπωσιακό από μόνο του. Ο λόγος για τον οποίο συντάχθηκα με τον Γ. Ορφανό  δεν είναι κομματικός αν και ο πρώην υπουργός Αθλητισμού και Μακεδονίας – Θράκης προέρχεται από το χώρο της ΝΔ, με πορεία 35 χρόνων. Ένας λόγος που επέλεξα να συστρατευτώ με τον Γιώργο Ορφανό είναι ότι κατεβαίνει ως ανεξάρτητος. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θα πρέπει να επηρεάζεται από μικροκομματικές και  κομματικές ταμπέλες. Ο βασικός  λόγος όμως είναι ότι πιστεύω πως είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος, μέσα από την εμπειρία του, μέσα από το έργο που έχει προσφέρει στην κοινωνία, να βρεθεί στο τιμόνι του δήμου Θεσσαλονίκης , μαζί με τους άξιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης  μας. Να δημιουργήσουμε αυτό το οποίο λείπει. Η επόμενη τετραετία χρειάζεται συνεργασίες όπως ορίζει ο νόμος «Κλεισθένη». Πιστεύω ότι μόνο αν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος που είναι ο αρχηγός της παράταξης «Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον» θα μπορέσουμε να παράγουμε έργο και να μην έχουμε χάσιμο χρόνου. Έχουμε μείνει πίσω ως πόλη και πρέπει να κινηθούμε τάχιστα προς τη θετική κατεύθυνση.

Επιπλέον, διευκρίνισε ότι η Θεσσαλονίκη υστερεί  στους τομείς των  νέων τεχνολογιών, της υγείας, της  εκπαίδευσης και ότι  υπάρχουν  πολλά άλλα προβλήματα  όπως είναι  τα θέματα  καθαριότητας,  ασφάλειας,  φωτισμού, στάθμευσης αυτοκινήτων κ.α.

Τέλος, αναφέρθηκε στο άθλημα της αντιπτέρισης, που είναι γνωστή με τον διεθνή όρο  Μπαντμιντον (Badminton), ως ο πρωταθλητής και μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας Αντιπτέρισης το 2004. «Είναι ένα άθλημα το οποίο αξίζει πραγματικά να το δοκιμάσεις. Όποιος περάσει αυτόν τον επιπλέον χρόνο που χρειάζεται για να μπορέσει να το συνηθίσει – γιατί δεν είναι από τα πλέον εύκολα αθλήματα- τότε το πιο πιθανό είναι ότι θα το ερωτευτεί και θα συνεχίσει να ασχολείται. Είναι το πιο γρήγορο άθλημα του κόσμου – το φτερό φτάνει τις ταχύτητες των  500 χιλιομέτρων / ώρα- που το κάνει να είναι συναρπαστικό. Είναι πολύ ενδιαφέρον τόσο να το παρακολουθείς όσο και να αγωνίζεσαι».

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video