ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο εντυπωσιακός κυλινδρικός πύργος που προσφέρει απίστευτη θέα

Ένας εντυπωσιακός και πανύψηλος κυλινδρικός πύργος στη Δανία, δίνει πολύ έντονα την εντύπωση ότι μοιάζει με κλεψύδρα, προσφέρεται για μια μοναδική εμπειρία μέσα στη φύση, σε απόσταση μιας ώρας περίπου από την Κοπεγχάγη.

Σε μια επίσημη τελετή παρουσιάστηκε παρουσία του πρωθυπουργού της Δανίας, των τοπικών φορέων αλλά και εκπροσώπων της αρχιτεκτονικής, μηχανικής και κατασκευαστικής ομάδας που ανέλαβε την εκπόνηση του έργου ο υπέροχος κυλινδρικός πύργος Forest Tower στο πάρκο περιπέτειας Camp Adventure στη Δανία.Ο εικονικός πύργος ύψους 45 μέτρων, σε σχέδια της εταιρείας Effekt, προσφέρει πανοραμική θέα στο προστατευόμενο δάσος του Gisselfeld Kloster, όπου εντοπίζεται.

Κατασκευασμένος από χάλυβα και ξύλο, είναι σχεδιασμένος με τέτοιο τρόπο ώστε να εναρμονίζεται πλήρως με το φυσικό περιβάλλον ολόγυρά του, ενώ ένας πλακοστρωμένος διάδρομος οδηγεί τους επισκέπτες του στην κορυφή.Ο, ήδη βραβευμένος, πύργος παρατήρησης μαζί με τον περίπατο στα δάση της περιοχής αποτελεί μια μοναδική εμπειρία ζωής στην καρδιά του Camp Adventure, ένα πάρκο περιπέτειας μία ώρα μόλις νότια από την πρωτεύουσα της Δανίας, Κοπεγχάγη.

Το Camp Adventure, που λειτουργεί από το 2013, φιλοξενεί το μεγαλύτερο αναρριχητικό πάρκο στη χώρα, ενώ ο πύργος αποτελεί μέρος της φιλοδοξίας και των μελλοντικών σχεδίων των ιθυνόντων του πάρκου να προσφέρουν στους επισκέπτες του μια σειρά από κορυφαίες εμπειρίες στη φύση, όπως αναρριχητικές περιπέτειες και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες.Φωτογραφίες: Effekt

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video