ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νίκη Καρατζιούλα Πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας - Παύλος Πολάκης. Η χυδαιότητα ενός θρασύδειλου

  Αήθη επίθεση εξαπέλυσε, ο ευρισκόμενος μονίμως εκτός ορίων, υφυπουργός υγείας του Σύριζα, Παύλος Πολάκης. Αναφερόμενος στον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στέλιο Κυμπουρόπουλο, επιχείρησε να πλήξει την πολιτική του προσωπικότητα με το επιχείρημα ότι κάποτε χρησιμοποίησε , όπως είχε εκ του νόμου δικαίωμα, στην υπηρεσιακή του εξέλιξη, το πραγματικό γεγονός της σωματικής του αναπηρίας.


Αρνούμενος φυσικά να κοιτάξει στον καθρέφτη και να δει ότι για την δική του πολιτική σωτηρία, ο ίδιος το τελευταίο διάστημα κάνει χρήση μονίμως  την συμπλεγματική του κακοήθεια.
Είναι ο θρασύδειλος αυτός "αριστερός", που όταν έρχεται η ώρα να παρουσιαστεί στη δικαιοσύνη για να αναλάβει τις ευθύνες των λεγομένων του, κρύβεται κλαψουρίζοντας πίσω από την μεγαθυμία και τον οίκτο των συντρόφων του.
Θετική εξέλιξη θεωρώ την άρνηση μερίδας στελεχών του πολιτικού του φορέα να καλύψουν πλέον την πολιτική χυδαιότητα του, με λαμπρή εξαίρεση τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έντρομος ,φοβούμενος το δικό του και μιας μικρής ομάδας συνοδοιπόρων μέλλον, καλύπτει ακόμη και τώρα τον χυδαίο αυτόν τύπο, μιλώντας για την αψάδα των Σφακιανών!
Έχει και η χυδαιότητα τα όριά της!
Νίκη Καρατζιούλα
Πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video