ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γιουνάιτεντ καλεί Μανωλά

Γιουνάιτεντ καλεί Μανωλά

«Καυτό» προμηνύεται το ερχόμενο καλοκαίρι για τον Κώστα Μανωλά.

Όσο η σεζόν πλησιάζει προς το τέλος της, τα σενάρια περί αποχώρησης του παίκτη από την Ρόμα ολοένα και πληθαίνουν. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί κι άλλες φορές την τελευταία διετία, ωστόσο, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός δεν αποχώρησε από την ομάδα της «αιώνιας πόλης» και, μάλιστα, ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «Ρωμαίους» έως το καλοκαίρι του 2022.

Οι «μνηστήρες» είναι πολλοί, ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες έχει προκύψει ένας ακόμη, που φέρεται να είναι έτοιμος να πληρώσει τη ρήτρα των 35 εκ. ευρώ που προβλέπεται στο συμβόλαιο του έμπειρου παίκτη με την Ρόμα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η ομάδα, που σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, έχει μπει γερά στο παιχνίδι της απόκτησης του Κώστα Μανωλά. Κάποια εξ αυτών (μέσα ενημέρωσης) προσθέτουν πως οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος από την πλευρά του δεν θα μπορούσε να πει «όχι» σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι η Γιουνάιτεντ προσφέρει πενταετές συμβόλαιο στον Κώστα Μανωλά με τις συνολικές απολαβές του να φτάνουν τα 25 εκ. ευρώ.

Την ίδια ώρα η ισπανική «As» προσθέτει ότι υπάρχει ακόμη μία ομάδα που διεκδικεί τον Μανωλά κι αυτή είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία έχει βγει από νωρίς στην αγορά και αναζητεί τον αντικαταστάτη του Γοδίνι (μετακομίζει στην Ίντερ).

Στη λίστα του Ντιέγκο Σιμεόνε φέρεται να βρίσκεται και ο 28χρονος στόπερ της Ρόμα, με τους «ροχιμπλάνκος» να μην προβληματίζονται με την ρήτρα των 35 εκ. ευρώ που υπάρχει.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video