ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Λιοντάρι επιτίθεται στον δαμαστή του μπροστά στα μάτια έντρομου κόσμου

Η επίθεση από λιοντάρι σε έναν άνθρωπο είναι ένα θέαμα που και μόνο στη σκέψη δημιουργεί δέος. Είναι εύλογο, λοιπόν, για όσους το βλέπουν ζωντανά, να σοκάρονται. Όπως συνέβη και με το κοινό ενός τσίρκου στην Ουκρανία, που είδε το αιλουροειδές να επιτίθεται στον θηριοδαμαστή του.

Όσοι παρακολούθησαν το θέαμα ήταν κατά κύριο λόγο μικρά παιδιά με τους γονείς τους, που άρχισαν να ουρλιάζουν με φανερό τον τρόμο στη φωνή τους, την ώρα που το λιοντάρι μπήγει τα δόντια του στο χέρι του ανθρώπου που θεωρητικά υπακούει. Μόνο που αυτήν τη φορά μίλησε το ένστικτο του ζώου…

Όπως διακρίνεται στο βίντεο, το αιλουροειδές γίνεται επιθετικό σε ανύποπτο χρόνο και κάνει επίθεση στον δαμαστή του. Ευτυχώς για εκείνος, κατάφερε να απωθήσει το λιοντάρι και να γλιτώσει τα χειρότερα. Κάποια τραύματα και βαθιές αμυχές στο χέρι, στο πόδι και στην πλάτη του ήταν το αποτέλεσμα του περιστατικού.

Το τρομακτικό συμβάν σημειώθηκε στην μέση της παράστασης του τσίρκου στο Λούγκανσκ. Ο εκπαιδευτής ονομάζεται Κούτα και έχει εργαστεί σε ρωσικά τσίρκα για πολλά χρόνια. Η εμπειρία του δεν τον βοήθησε να αποφύγει αυτό που έγινε, ωστόσο τη χρησιμοποίησε για να γλιτώσει από τα πολύ χειρότερα.

Μια μητέρα που με τα δύο παιδιά της βρισκόταν στο κοινό, δήλωσε: «Η καρδιά μου σταμάτησε όταν το λιοντάρι όρμησε στον εκπαιδευτή»

Ο Κούτα, από την πλευρά του ανέφερε για το περιστατικό: «Προσπαθούσα να καλέσω το ένα από τα δύο λιοντάρια που βρισκόταν στη σκηνή. Επειδή φτάσαμε γρήγορα στο σημείο που έγινε η παράσταση και έπρεπε να την δώσουμε άμεσα, δεν είχαν χρόνο τα ζώα να προσαρμοστούν. Έτσι, το ένα από αυτά στρεσαρίστηκε και μου επιτέθηκε».

Παρά την τρομακτική εμπειρία του, ο θηριοδαμαστής έδειξε απτόητος και ουσιαστικά κατέστησε σαφές ότι θα συνεχίσει την ενασχόλησή του. «Κάθε ουλή είναι μια εμπειρία. Εμπιστεύομαι τα θηρία μου περισσότερο από τους ανθρώπους. Οι άνθρωποι είναι τα πιο επικίνδυνα πλάσματα. Μπορεί να μιλάτε με έναν άνθρωπο, να είστε φίλοι μαζί του και στη συνέχεια να γυρίσετε την πλάτη και να σας καταστρέψει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Και καταληκτικά ανέφερε: «Όταν ένα ζώο επιτίθεται σε έναν εκπαιδευτή, αυτό οφείλεται κατά 99% σε λάθος του εκπαιδευτή. Τέλος πάντων, είναι… τα παιδιά μου, ακόμα και να συμβεί μια αναποδιά, δεν πρόκειται να με σκοτώσουν».

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video