ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΣΕΜΑΣ: Ποιοι εξελέγησαν για το νέο ΔΣ

Τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Μεταποιητών Αλουμινίου & Σιδήρου (ΣΕΜΑΣ) εξελέγησαν στο πλαίσιο της πρόσφατης Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης του σωματείου.
Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στις 7 και 8 Απριλίου, στη νέα έδρα του σωματείου, επί της οδού Γ. Τσόντου 27-29, στη Δυτική Είσοδο της πόλης. Ψήφισαν 189 μέλη και εξελέγησαν για το ΔΣ οι: Ιωάννης (Στάθης) Φωτιάδης, Παναγιώτης Πορτοκαλίδης, Γεώργιος Καρυπίδης, Χαράλαμπος Πρίπορας, Βασίλης Σαριανίδης, Γιάννης Μουρατίδης, Κλεάνθης Χαϊδευτός, Λάζαρος Επανωμίτης, και ο Χρήστος Μπαλταγιάννης.

Τις εργασίες της γενικής συνέλευσης άνοιξε με χαιρετισμό ο πρόεδρος του ΣΕΜΑΣ, Ιωάννης (Στάθης) Φωτιάδης ο οποίος θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τη θέση του προέδρου. Ο κ. Φωτιάδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην ανάγκη αυξημένης συμμετοχής των μελών στην εκλογική διαδικασία, ενώ επισήμανε πως και η φετινή εκλογοαπολογιστική συνέλευση πραγματοποιείται σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα και ειδικά για τον κλάδο αλουμινίου και σιδήρου. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο έργο της διοίκησης του σωματείου μέχρι σήμερα και στα προγράμματα που υλοποιεί για την στήριξη των μελών του. Επίσης, υπογράμμισε τη σταθερή βούληση της διοίκησης του ΣΕΜΑΣ να βρίσκεται στο πλευρό των συναδέλφων, να αγωνίζεται για την επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούν και να διεκδικεί προγράμματα που έχουν στόχο την επιμόρφωση των επαγγελματιών του κλάδου για θέματα νέων τεχνολογιών και καινοτόμων προϊόντων.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΜΑΣ αναμένεται να συγκροτηθεί σε Σώμα, τη Δευτέρα 15 Απριλίου.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video