ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γιατί να προσθέσεις ελαιόλαδο στη διατροφή του σκύλου σου

Γιατί να προσθέσεις ελαιόλαδο στη διατροφή του σκύλου σου

Μπορεί ένας σκύλος να φάει ελαιόλαδο; Φυσικά και ναι! Αφού το ελαιόλαδο αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη στο φαγητό του, για 7 τουλάχιστον λόγους:

1. Νοστιμίζει το φαγητό του σκύλου: Μερικές σταγόνες έξτρα παρθένο ελαιόλαδο απογειώνουν τη γεύση ακόμα και στις πιο «αδιάφορες» σκυλοκροκέτες, εμπνέοντας το σκύλο σου να τις καταβροχθίσει με όρεξη.

2. Τον βοηθάει να χάσει βάρος: Τα μονοακόρεστα λιπαρά του ελαιολάδου, όσο παράξενο κι αν ακούγεται, βοηθούν στη διάσπαση του λίπους και επιτρέπουν στο σκύλο σου να χάσει τα έξτρα κιλάκια του.

3. Προστατεύει την καρδιά του: Τα προαναφερόμενα, «καλά» λιπαρά του προφυλάσσουν το σκύλο από διαβήτη και καρδιαγγειακές παθήσεις, πιθανόν ακόμα και από τον καρκίνο!

4. Ενισχύει συνολικά το ανοσοποιητικό σύστημά του: Πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, δυναμώνει την άμυνα του οργανισμού του, προστατεύοντάς τον, έτσι, από διάφορες ασθένειες.

5. Παρατείνει το προσδόκιμο ζωής του: Προλαμβάνει την οξείδωση που προκαλούν στα κύτταρα οι ελεύθερες ρίζες, η οποία με τη σειρά της συνδέεται με την πρόωρη γήρανση.

6. Εξασφαλίζει την υγεία του εγκεφάλου του: Τον προστατεύει από την παρακμή των νοητικών λειτουργιών που συνδέεται με τη γήρανση, ώστε ο τετράποδος φίλος σου να έχει μυαλό-ξυράφι μέχρι τα βαθιά γεράματα!

7. Φροντίζει το τρίχωμά του: Ακόμα και όταν το ελαιόλαδο προσλαμβάνεται μέσω της διατροφής αντί να χρησιμοποιηθεί εξωτερικά, χαρίζει λάμψη και υγεία στη γούνα του σκύλου.

 

 

 

(govastileto.gr)


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video