ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ψηφίζεις άτομα, όχι μόνο κόμματα!

Υπογράφουν οι**: Νικολοπούλου Αναστασία, Δικηγόρος ΕΚΠΑ
και Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις ερχόμενες τριπλές εκλογές. Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από ανακοινώσεις υποψηφίων για δήμους, περιφέρειες και ευρωκάλπη. Κυκλοφορεί μια έντονη <<φήμη>> ότι ένας στους τέσσερις Έλληνες τον ερχόμενο Μάιο θα είναι υποψήφιος για κάποια θέση. Κάθε σοι, ένας υποψήφιος. Είναι θετικό ότι υπάρχει ενδιαφέρον από εκατοντάδες συμπολίτες μας να θέσουν εαυτούς υποψηφίους στον εκλογικό αγώνα. Χαιρόμαστε καθώς βλέπουμε να κινείται χρήμα στην αγορά διότι όλες και όλοι που ζητούνε την ψήφο μας… ανακύπτει εύλογα η ανάγκη τους να διαφημιστούν σε έντυπα, ηλεκτρονικά μέσα, να τυπώσουν κάρτες, φυλλάδια και να προγραμματίσουν καμπάνιες. Σκεφτείτε πόσοι άνεργοι θα βρουν δουλειά έστω για αυτό το διάστημα.

Ας κάνουμε όλες και όλοι όμως ένα στάσιμο και ας αναρωτηθούμε το εξής : ψηφίζουμε κόμματα ή άτομα; Προφανώς, τα κόμματα αποτελούν τον οργανισμό της σύγχρονης πλουραλιστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. αφού μέσω αυτών μετουσιώνεται η ιδεολογία του κάθε χώρου. Ίσως, οι περισσότεροι από εμάς να στηρίζουμε με πάθος και λογική το κόμμα της επιλογής μας, το κίνημα που προκρίνουμε, τα οράματα και τα όνειρα που κρύβουμε μέσα μας. Μα πρόσεξε, φίλη / φίλε! Επίλεξε σωστά εκείνο το άτομο που αξίζει να το εμπιστευτείς. Όχι εκείνον που προωθήθηκε μέσω του κομματικού σωλήνα. Επίλεξε άτομα με μόρφωση, εργασία, κουλτούρα, αγάπη για τη Δημοκρατία και την Πατρίδα. Όχι κομματόσαυρους και σκελετούς από την ντουλάπα. Από την λαϊκή δεξιά μέχρι την κομμουνιστική αριστερά υπάρχουν γυναίκες και άνδρες που συγκεντρώνουν στο πρόσωπό τους όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Ας δαπανήσουμε λίγο χρόνο να μελετήσουμε ονόματα και βιογραφικά και ας ψηφίσουμε πια με υγιή κριτήρια. Το Διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν τα απαραίτητα εργαλεία για τον παραπάνω σκοπό.

Οφείλουμε να στείλουμε στις θέσεις των τοπικών αρχόντων και στην ευρωβουλή άτομα κατηρτισμένα, με σχετική εμπειρία στον εργασιακό βίο και σοβαρό κοινωνικό πρόσωπο. Με ξένες γλώσσες και εμπειρίες. Μεστωμένα άτομα κάθε ηλικίας, αντί για εκείνους που θέλουν να βολευτούν για μερικά χρόνια σε έμμισθες ή άμισθες θέσεις. Φτάνει πια με τις κομματικές γλάστρες και τις μαριονέτες προέδρων. Ας επιλέξουμε το κόμμα, κίνημα, παράταξη, συνδυασμό και ύστερα ας ψηφίσουμε άτομα ικανά για τη θέση για την οποία έχουν δηλώσει υποψηφιότητα. Για να μπορείς να πεις μετά και εσύ ‘’Ναι, επέλεξα το καλύτερο και νιώθω περήφανος!’’


**H Αναστασία είναι δυναμικά ανερχόμενη στον χώρο της Δημοσιογραφίας και της Αρθρογραφίας και ενεργή πολιτικά. Ο Θωμάς, είναι Μεταπτυχιακός Φοιτητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, του κύριου Δ.Β. Τσαντάκη

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video