ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ιεράπετρα: Γύρισαν από τη Γυμναστική και οι τσάντες τους ήταν ελαφρύτερες – Το λάθος που τους στοίχισε ακριβά

Ιεράπετρα: Γύρισαν από τη Γυμναστική και οι τσάντες τους ήταν ελαφρύτερες – Το λάθος που τους στοίχισε ακριβά

Επιτήδειοι μπήκαν σε αίθουσα σχολείου και αφαίρεσαν ότι κατάφεραν να βρουν μέσα στις σάκες των μαθητών. Ποιό ήταν το λάθος που τους στοίχισε ακριβά.

Ένα περιστατικό κλοπής σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο 1ο Γυμνάσιο της Ιεράπετρας αναστατώνοντας το σχολείο. Δεν είναι όμως και το μοναδικό που έχει καταγραφεί στην ευρύτερη περιοχή το τελευταίο διάστημα.

Άγνωστος ή άγνωστοι μπήκαν σε σχολική αίθουσα που εκείνη τη στιγμή ήταν άδεια, αφαίρεσαν από τσάντες παιδιών ότι βρήκαν, και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Η κλοπή έγινε την ώρα που τμήμα μιας τάξης του Γυμνασίου είχε πάει στο παραλιακό Γυμναστήριο για το μάθημα της Γυμναστικής. Η αίθουσα του συγκεκριμένου τμήματος ήταν κλειδωμένη, ωστόσο το παράθυρο που βλέπει στο δρόμο πιθανότατα ξεχάστηκε ανοιχτό, και από εκεί κατάφεραν να μπουν οι άγνωστοι στη σχολική αίθουσα.

Σύμφωνα με το radiolasithi.gr, από την αίθουσα πήραν αντικείμενα αξίας που βρήκαν στις τσάντες των μαθητών, χρήματα, ένα κινητό τηλέφωνο, ακουστικά και άλλα μικροαντικείμενα. Για το συγκεκριμένο περιστατικό, όπως είναι λογικό, κινητοποιήθηκε η διεύθυνση του Σχολείου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ο οποίος και ερευνά το θέμα.

 

Πηγή:radiolasithi.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video