ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τίτλοι τέλους για Λυκουρέζο και Καλογρίδη

Η Νατάσα Καλογρίδη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος υπήρξαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της περασμένης χρονιάς. Η ηθοποιός και ποινικολόγος έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα για σχεδόν ένα χρόνο, αλλά το love story τους φαίνεται πώς δεν είχε τελικά happy end.
Τα δημοσιεύματα των τελευταίων εβδομάδων αναφέρουν πώς το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι έχει χωρίσει οριστικά, με την τελευταία κοινή του εμφάνιση να χρονολογείται λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με τη στήλη «Λουέλα & Κρουέλα» του περιοδικού Down Town, η Νατάσα Καλογρίδη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έχουν ρίξει τίτλους τέλους στη σχέση τους. Συγκεκριμένα, αποφάσισαν πώς δεν μπορούν να είναι άλλο μαζί και επιθυμούν να κρατήσουν μια απόσταση μεταξύ τους, παρόλο που παραμένουν καλοί φίλοι.

Διαβάστε αναλυτικά τον διάλογο της Λουέλα με την Κρουέλα:

– Τι απέγινε με το ζευγάρι Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Νατάσα Καλογρίδη;

– Δεν είναι μαζί. Είναι πολύ καλοί φίλοι, αλλά είδαν ότι η σχέση τους δεν είχε πολύ μέλλον.

– Καλά, στην ηλικία του Αλέξανδρου δεν κοιτάς το μέλλον, ζεις το παρόν.

– Αποφάσισαν να κρατήσουν κάποια απόσταση μεταξύ τους.

– Και από πριν σε απόσταση ήταν.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video