ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επίσκεψη στις Παιώνιες Κράστας!

ΣΤΙΣ ΑΜΘΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΙΩΝΙΕΣ ΚΡΑΣΤΑΣ!
Με το Γιαννακοχώρι, Ροδοχώρι, ΚΠΕ Νάουσας, Φωτογράφοι Ν. Ημαθίας, Δασαρχείο Νάουσας
ΤΡΙΤΗ 30/4/2019 - Από πλατείες: Γιαννακοχωρίου 11 π.μ, Ροδοχωρίου 11.30 π.μ
Τα τοπικά συμβούλια, οι πολιτιστικοί σύλλογοι Γιαννακοχωρίου, Ροδοχωρίου, Κέντρο Περιβαλλοντολογικής Εκπαίδευσης ΚΠΕ Νάουσας, οι Φωτογράφοι Ν. Ημαθίας, ο ανθοφόρος Ηλίας Τσέχος και το Δασαρχείο Νάουσας, σας προσκαλούν στα ανταμώματα με την εκρηκτική ανθοφορία της βασίλισσας των βοτάνων Παιώνιας, στο Βέρμιο, στους λόφους της Κράστας, που ευδοκιμεί χιλιάδες χρόνια τώρα, εκπλήσσοντας και ενθουσιάζοντας!

Τρίτη 30/4/2019, αναχωρήσεων από πλατείες Γιαννακοχωρίου 11π.μ, Ροδοχωρίου 11.30 π.μ, ελευθέρας η συμμετοχή, εύκολη πρόσβαση όλων των οχημάτων ή επιλέγοντας πεζοπορία 6 χιλιομέτρων πήγαινε - έλα, από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ροδοχωρίου μέχρι την τοποθεσία προορισμού μας, ''Τσουκνίδα'' 400 μ. υψομέτρου, μιας διαδρομής εκπληκτικού πράσινου όγκου συμπάντων, συμβάντων και μέθεξης!

Άπαντες εφοδιασμένοι με καπέλα, νερά, γυαλιά ηλίου, σαντουιτσάκια, φωτογραφικές μηχανές, χαρές... Διαθέσιμοι στα μονοπάτια και τις αυλές αυτής της εκδρομής, βομβαρδισμένοι από τις ολάνθιστες πορφύρες των Παιωνιών, δίχως να κόβουμε άνθη και χωρίς να αφήνουμε σκουπίδια! Διαβάζουμε ποιήματα, μύθους, πραγματικότητες, περιβαλλοντικές σκέψεις, τραγουδάμε και χορεύουμε τις γεωγραφίες μας, μέσα στις Παιώνιες για τις Παιώνιες!!!

Τρίτη 30/4/2019 από πλατείες Γιαννακοχωρίου, Ροδοχωρίου, 16 χιλιόμετρα από Νάουσα, 40 από Βέροια, 96 από Θεσσαλονίκη και στα τηλέφωνα ανθέων 6939699902, 23320 51124 - η.τ






Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video