ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πρώτος αγώνας δρόμου Δρυμού

Πρώτος αγώνας δρόμου Δρυμού

Σε μια άψογη εκδήλωση για καλό σκοπό που έγινε το πρωί της Κυριακής(21/4) και δεν έλειπε τίποτα, πήραν μέρος εκατοντάδες άνθρωποι διαφόρων ηλικιών. Ο μαραθώνιος διεξήχθη στο χωριό του Δρυμό το οποίο απέχει μόλις 15 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη και πρόσφερε όμορφες στιγμές και πολλά χαμόγελα.

Του Πέτρου Σταυριανού

Ο πρώτος αγώνας δρόμου στο Δρυμό ήταν γεγονός που κέντρισε τα βλέμματα και το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων, διότι τα έσοδα δόθηκαν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη και χρειάζονται τη στήριξη όλων. Στον μαραθώνιο έβλεπε κανείς όλη την γκάμα των ηλικιών, είτε ήταν μωρά είτε ήταν ηλικιωμένοι άνθρωποι (από 3 έως 83 ετών).

Οι αποστάσεις όμως ήταν συγκεκριμένες και ο καθένας έπρεπε να δηλώσει εξαρχής τα χιλιόμετρα στα οποία επιθυμούσε να τρέξει. Οι επιλογές ήταν τρείς (ένα, έξι και δώδεκα χιλιόμετρα). Ο περισσότερος κόσμος επέλεξε τα 6 χιλιόμετρα, αρκετοί ήταν αυτοί που διάλεξαν τα 12 και τέλος στο ένα χιλιόμετρο αγωνίστηκαν τα μικρά σε ηλικία παιδιά (κάτω των δέκα) και γονείς με παιδιά τα οποία έχουν ειδικές ανάγκες.Στην εκδήλωση πήρε μέρος ο Βίκτωρας Θωμαΐδης ο οποίος είναι κωφάλαλος μαραθονοδρόμος, παρόλ' αυτά μίλησε η ψυχή του και το χαμόγελό του και οι οικότροφοι του Ειρμού μαζί με τους συνοδούς τους. Τον αγώνα τίμησε με την παρουσία του και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Στον τερματισμό υπήρχε για τον καθένα ξεχωριστά ένα μετάλλιο για την προσπάθειά τους, καθώς και μπανάνα, χυμός και νερό όπως συνηθίζεται σε όλους τους μαραθωνίους. Επίσης υπήρχε πλούσιος μπουφές με εδέσματα για όλον τον κόσμο. Πρέπει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση ήταν άψογη με τη σηματοδότηση της διαδρομής, με τον εφοδιασμό των δρομέων με νερό και η μπάντα με τα τύμπανα να δίνει ρυθμό.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video