ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κινέζος καλλιτέχνης ποζάρει δίπλα στον σκελετό του πατέρα του δηλώνοντας «αυτό είναι τέχνη»

«Το έκανα αυτό για την τέχνη. Η πραγματική τέχνη δεν πρέπει να φοβάται την κοινή γνώμη», λέει ο Κινέζος καλλιτέχνης κάνοντας το μακάβριο όνειρό του πραγματικότητα
Με αδαμιαία περιβολή ένας Κινέζος καλλιτέχνης έκανε το μακάβριο όνειρό του πραγματικότητα.

Ο 33χρονος καλλιτέχνης Siyuan Zhuji είχε χάσει τον πατέρα του από καρκίνο στο ήπαρ. Δεν έχει από αυτό πολλές αναμνήσεις αφού τον έχασε όταν ήταν μόλις τριών ετών. Ήθελε όμως να τον τιμήσει με έναν δικό του τρόπο.


Πόζαρε όπως τον γέννησε η μαμά του έχοντας δίπλα του τα λείψανα του πατέρα του. Με την ανάρτηση των φωτογραφιών, βούιξαν τα social media.

Οι αμφιλεγόμενες φωτογραφίες ανέβηκαν στην ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα τέχνης «Artand» , στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Qingming» -, γνωστή ως «Ημέρα Καθαρισμού των Τάφων».Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sun», ο Κινέζος καλλιτέχνης έκανε εκταφή λειψάνων του πατέρα του και με ότι είχε απομείνει, σχημάτισε έναν σκελετό, κάθισε δίπλα του και έβγαλε διάφορες πόζες.

Πολλοί χρήστες στα social media εξέφρασαν την οργή τους :


«Γιατί να εκτίθενται με τέτοιο τρόπο τα λείψανα του πατέρα σας; Ίσως θελήσατε να εκπληρώσετε τις εγωιστικές επιθυμίες σας;», λέει ένας χρήστης.

«Το έκανα αυτό για την τέχνη. Η πραγματική τέχνη δεν πρέπει να φοβάται την κοινή γνώμη», λέει ο Κινέζος καλλιτέχνης επισημαίνοντας ότι η μητέρα του δεν είχε κανένα πρόβλημα αφού υποστηρίζει πάντα τη δουλειά του.«Δεν υπάρχει ηθική! Εάν θέλετε να τραβήξετε φωτογραφίες με τον πατέρα σας, χρησιμοποιήστε τις παλιές φωτογραφίες του και επεξεργαστείτε τις ψηφιακά για να τις συνδυάσετε με τις δικές σας!», έγραψε ένας άλλος χρήστης.

Η λατρεία των προγόνων παραμένει μια ισχυρή παράδοση στην Κίνα, με τις οικογένειες να καθαρίζουν τους τάφους των συγγενών τους κατά τη διάρκεια του ετήσιου φεστιβάλ Qingming.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video